Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Witte afscheidsbloemen

65,00

Witte afscheidsbloemen

Wij maken graag een afscheidsbloemstuk voor uw dierbare. U kunt alles zelf uitkiezen, van grote tot lint, bijna alles is mogelijk.

Neem voor vragen gerust contact met ons op

 

Kies hieronder de juiste grootte

Eventuele tekst en kleuren voor het kaartje/lint of overige opmerkingen waar wij rekening mee moeten houden.

Beschrijving

Witte afscheidsbloemen

Afscheid nemen met witte afscheidsbloemen is iets wat we vaak doen. Witte bloemen kunnen troost brengen voor degene die we zijn verloren. U kunt deze bloemstukken in verschillende maten laten klaar maken. U kunt kiezen uit een klein bloemstuk (zie foto 2) een middel bloemstuk (zie foto 1) of een groot bloemstuk.

Hierbij kunt u dus zelf de grootte van het bloemstuk uitkiezen. De kleur van de bloemen staat vast omdat u hier kiest voor de witte afscheidsbloemen, wilt u liever een andere kleur? Kijk dan eens bij onze andere afscheidsbloemwerken.

U kunt ook een laatste boodschap bij de bloemen doen door middel van een kaartje of lint. Wij hebben twee verschillende soorten afscheidskaartjes een kleine en een grote. Het lint kunt u helemaal zelf samen laten stellen. Denk hierbij aan de kleur van het lint en de kleur van de tekst op het lint.

Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Let op! Op de foto’s staan voorbeelden van de afscheidsbloemen die wij hebben gemaakt, doordat wij werken met seizoensgebonden producten en deze kunnen daardoor afwijken van de afbeelding. Wij zorgen uiteraard voor witte bloemen in uw afscheidsbloemwerk wanneer u voor dit bloemstuk kiest.