Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidshart – klein

70,00

Afscheidshart – klein

Dit afscheidshart is 25 cm groot en is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

U kunt verschillende keuzes maken door middel van het keuze menu hieronder.

Wij werken met seizoensgebonden producten en deze kunnen soms afwijken. Ook wordt alles handgemaakt, door ons persoonlijk. Hierdoor is al ons werk persoonlijk en naar eigen wens samen te stellen.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Afscheidshart – klein

Iemand een laatste eer bewijzen met een mooi afscheidsbloemstuk kan goed met dit afscheidshart.

Dit is een hart van ongeveer 25 cm zonder bloemen, met bloemen zal het hart uitkomen op +/- 30 cm. U kunt dit hart volledig naar eigen wens laten samen stellen, door middel van het keuze menu hierboven.

U kunt zelf aangeven welke kleurtinten het afscheidshart mag worden. U kunt kiezen uit wit-, roze-, roze-wit, donkere-, pastel- of kleurrijke tinten of andere tinten en/of kleuren die u op kunt geven via de opmerkingen.

De maat van dit bloemstuk staat vast, wilt u nu graag een groter hart? Ook dit is mogelijk, bekijk dan dit afscheidshart.

U kunt ook nog een laatste boodschap aan het afscheidshart laten maken. Hier kunt u kiezen of u een groot of klein kaartje aan het afscheidshart zou willen, hierop kunt u een laatste boodschap vermelden aan de overledene of juist een laatste boodschap aan de nabestaande.

Ook kunt u kiezen voor een mooi lint, hierop kunt u een laatste boodschap laten drukken en op het andere lint alle namen die het afscheidsbloemwerk zullen geven. Dit is natuurlijk een voorbeeld, de indeling staat vrij voor iedereen.

Standaard leveren wij een wit lint met daarop gouden bedrukking.

In het laatste vak kunt u de tekst aangeven voor het kaartje of het lint, maar hieronder kunt u ook nog eventuele andere opmerkingen voor bloemkeuzes of belangrijke opmerkigen voor ons.

Wij zullen uiteraard altijd contact met u opnemen, mochten wij nog vragen hebben. Ook zullen wij een bevestiging versturen, waarop eventueel nog een foto kan worden verstuurd van het gemaakte afscheidshart.

Wij werken wel met seizoensgebonden producten en deze kunnen dus niet altijd leverbaar zijn. Mocht u speciale wensen hebben, zullen wij hiervoor bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dit afscheidshart is ongeveer 25 cm groot en is in de roze-witte tinten gemaakt.