Bruidswerk - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Bruidswerk

Riebroeks Bloemetje is een klein en gezellig regionaal bedrijf in Ermelo van een jonge ondernemer die zich vooral richt op het persoonlijk maken van al het bloemwerk. Omdat het een kleine onderneming is, zal het contact altijd persoonlijk verlopen en altijd via de eigenaar zelf. Hierdoor bent u geen nummer en weet u waar u echt aan toe bent als u bij ons langskomt.

Het moet natuurlijk één van de mooiste dagen van u en uw toekomstige partner worden. Jullie willen er natuurlijk op je mooist uitzien. Hoe perfect zou het dan zijn dat de bloemen het dan net even af kunnen maken? U kunt bij ons terecht voor bruidsboeketten, maar ook corsages en andere decoraties zijn bij ons te bestellen. Alles wordt dus persoonlijk met u besproken zo zorgen we er samen voor dat niemand voor een verrassing komt te staan. Tot in het kleinste detail kunnen wij voor u verzorgen.

Het bruidswerk kunnen wij helemaal naar uw eigen wens maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot bruidsboeket maar ook een klein subtiel boeket, niets is te gek! Of heeft u al gekeken naar een exclusief bruidsboeket? Hierbij plakken wij en/of zetten wij alle bloemen op draad zodat er een heel gaaf eindresultaat uit kan komen. En natuurlijk werken wij altijd met de laatste en nieuwste trends!

Bloemen zijn tenslotte seizoensproducten en er is zoveel ontwikkeling in dat er eigenlijk nooit iets hetzelfde is. Hoe gaaf is het dan dat jullie als misschien wel toekomstig bruidspaar langskomen en weg gaan met iets wat niemand anders eigenlijk heeft, dit omdat er ook uw eigen ideeën bij inzitten. Ook als u nog geen idee heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, er zijn genoeg voorbeelden beschikbaar.

Je mag ook bij ons langs komen met bijvoorbeeld een voorbeeld met wat u graag zou willen. Dan kijken we samen of we dit kunnen maken en of er eventueel aanpassingen nodig zijn.

Een persoonlijk gesprek proberen we ook altijd terug te koppelen naar jullie met een moodboard en kort verslag. Zo kunnen jullie thuis nog eens rustig bekijken naar wat we hebben besproken en of echt alles naar jullie wens is. Je trouwt tenslotte maar één keer.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en bekijk ons werk! Of kijk direct in de webshop en bestel een bruidsboeket zonder het maken van een afspraak, dan weet u gelijk waar u aan toe bent!

Bruidsboeket met donkere tinten