Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidswerk

Riebroeks Bloemetje is een klein en gezellig regionaal bedrijf in Ermelo van een jonge ondernemer die zich vooral richt op het persoonlijk maken van al het bloemwerk. Omdat het een kleine onderneming is, zal het contact altijd persoonlijk verlopen en altijd via de eigenaar zelf. Hierdoor bent u geen nummer en weet u waar u echt aan toe bent als u bij ons langskomt.

Het moet natuurlijk één van de mooiste dagen van u en uw toekomstige partner worden. Jullie willen er natuurlijk op je mooist uitzien. Hoe perfect zou het dan zijn dat de bloemen het dan net even af kunnen maken? U kunt bij ons terecht voor bruidsboeketten, maar ook corsages en andere decoraties, zoals stoelversiering, autostukken en aankleding van de locatie, zijn bij ons te bestellen. Alles wordt dus persoonlijk met u besproken zo zorgen we er samen voor dat niemand voor een verrassing komt te staan. Tot in het kleinste detail kunnen wij voor u verzorgen.

Het bruidswerk kunnen wij helemaal naar uw eigen wens maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot bruidsboeket maar ook een klein subtiel boeket, niets is te gek! Of heeft u al gekeken naar een exclusief bruidsboeket? Hierbij plakken wij en/of zetten wij alle bloemen op draad zodat er een heel gaaf eindresultaat uit kan komen. En natuurlijk werken wij altijd met de laatste en nieuwste trends!

Bloemen zijn tenslotte seizoensproducten en er is zoveel ontwikkeling in dat er eigenlijk nooit iets hetzelfde is. Hoe gaaf is het dan dat jullie als misschien wel toekomstig bruidspaar langskomen en weg gaan met iets wat niemand anders eigenlijk heeft, dit omdat er ook uw eigen ideeën bij inzitten. Ook als u nog geen idee heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, er zijn genoeg voorbeelden beschikbaar.

Je mag ook bij ons langs komen met bijvoorbeeld een voorbeeld met wat u graag zou willen. Dan kijken we samen of we dit kunnen maken en of er eventueel aanpassingen nodig zijn.

Een persoonlijk gesprek proberen we ook altijd terug te koppelen naar jullie met een moodboard en kort verslag. Zo kunnen jullie thuis nog eens rustig bekijken naar wat we hebben besproken en of echt alles naar jullie wens is. Je trouwt tenslotte maar één keer.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en bekijk ons werk! Of kijk direct in de webshop en bestel een bruidsboeket zonder het maken van een afspraak, dan weet u gelijk waar u aan toe bent! Maar let op dit zijn vaak vanaf prijzen, elk boeket is maatwerk en kan daardoor nog verschillen in prijs. 

U kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website, maar u kunt ook gerust contact opnemen zodat wij een offerte samen kunnen stellen. 

Zit het juiste voorbeeld er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen veel maken. Of benieuwd naar meer werk van ons? Bekijk dan eens onze socials!

Bruidswerk

Droogbloemen

Wilt u graag een bruidsboeket, maar niet alleen van verse bloemen? Ook dit is vanaf nu mogelijk met droogbloemen. De droogbloemen kunnen samen met verse bloemen tot één bruidsboeket worden gemaakt. 

Ook kunt u alleen droogbloemen tot een bruidsboeket laten maken. Hier heeft u na de bruiloft geen omkijken meer naar. Houd er dan wel rekening mee dat niet alle verse bloemen als droogbloemen te vinden zijn. Dan kan het dus voorkomen dat er andere droogbloemen worden gebruikt dan met verse bloemen. 

Wilt u liever iets anders, maar wel met droogbloemen? Bekijk dan eens onze ringen en kransen. Ook deze kunnen dienen als bruidswerk. Deze ringen kunnen eigenlijk in elke gewenste kleuren worden gemaakt. Mocht u hier meer informatie van willen, kunt u contact met ons opnemen. Of alsvast een kijkje nemen dus de verschillende droogbloemen kransen. 

De ringen zijn niet zwaar en makkelijk vast te houden. Dit is weer een voordeel als u hem de hele dag wilt dragen. Ook hebben droogbloemen geen last van de warmte wanneer u op een wat warmere dag gaat trouwen.

Wilt u hier graag meer informatie over en nog meer mogelijkheden krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vooraf een prijsopgave maken voor u, mocht u daar interesse in hebben. 

Bruidsboeket droogbloemen
Bruidsboeket droogbloemen
Bruidsboeket droogbloemen

Download de brochure

Download hieronder onze bruidsbrochure. Hierin vindt u talloze voorbeelden van ons bruidswerk en daarbij een prijsindicatie.