Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidswerk

Riebroeks Bloemetje is een klein en gezellig regionaal bedrijf in Ermelo van een jonge ondernemer die zich vooral richt op het persoonlijk maken van al het bloemwerk. Omdat het een kleine onderneming is, zal het contact altijd persoonlijk verlopen en altijd via de eigenaar zelf. Hierdoor bent u geen nummer en weet u waar u echt aan toe bent als u bij ons langskomt.

Het moet natuurlijk één van de mooiste dagen van u en uw toekomstige partner worden. Jullie willen er natuurlijk op je mooist uitzien. Hoe perfect zou het dan zijn dat de bloemen het dan net even af kunnen maken? U kunt bij ons terecht voor bruidsboeketten, maar ook corsages en andere decoraties, zoals stoelversiering, autostukken en aankleding van de locatie, zijn bij ons te bestellen. Alles wordt dus persoonlijk met u besproken zo zorgen we er samen voor dat niemand voor een verrassing komt te staan. Tot in het kleinste detail kunnen wij voor u verzorgen.

Het bruidswerk kunnen wij helemaal naar uw eigen wens maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot bruidsboeket maar ook een klein subtiel boeket, niets is te gek! 

Bloemen zijn tenslotte seizoensproducten en er is zoveel ontwikkeling in dat er eigenlijk nooit iets hetzelfde is. Hoe gaaf is het dan dat jullie als misschien wel toekomstig bruidspaar langskomen en weg gaan met iets wat niemand anders eigenlijk heeft, dit omdat er ook uw eigen ideeën bij inzitten. Ook als u nog geen idee heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, er zijn genoeg voorbeelden beschikbaar.

Je mag ook bij ons langs komen met bijvoorbeeld een voorbeeld met wat u graag zou willen. Dan kijken we samen of we dit kunnen maken en of er eventueel aanpassingen nodig zijn.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en bekijk ons werk! 

Zit het juiste voorbeeld er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen veel maken. Of benieuwd naar meer werk van ons? Bekijk dan eens onze socials!

Wij leveren bruidswerk in de regio van Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk en omstreken. Trouwt u ergens anders, geen probleem! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om bruidswerk op locatie te laten brengen, maar het is ook mogelijk om het bruidswerk op te halen. 

Bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Stuur ons dan gerust een mail!

Bruidsboeket in herfstkleuren