Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsbloemen / Rouwstuk

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Na het overlijden komt er al genoeg op uw af en in een korte tijd moet er heel veel geregeld worden. Wij staan daarom altijd voor u klaar om een klein stukje van uw werk weg te nemen.

Wij kunnen veel verschillende soorten afscheidsbloemen voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een rouwboeket, deze leggen we op de kist en wordt niet gestoken in steekschuim.

Maar u kunt natuurlijk ook een rouwstuk laten maken. Deze steken wij op een schaaltje met steekschuim, de bloemen krijgen daardoor ook nog een beetje water en blijven daardoor langer goed.

Misschien hield de persoon waarvoor u de bloemen maakt wel heel erg van bloemen. Dan kunt u ook altijd nog kiezen voor een kistbedekking. Dit is een groot stuk dat voor een groot deel de kist zal bekleden met bloemen. 

Al deze bloemstukken en boeketten kunnen in elke kleur worden gemaakt. Wel kan het zijn dat sommige bloemen niet leverbaar zijn ivm het seizoen waarin u ze nodig heeft. Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met alle bloemen wensen. 

U heeft het vast al wel eens gezien een lint aan een afscheidsbloemwerk. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij ons.

Er zijn dan een aantal opties waaruit u kunt kiezen. Als eerst u kunt u kijken welke kleur het lint mag zijn. Dan gaan we kijken naar de tekstkleur en natuurlijk ook direct de tekst die dan op het lint mag worden gezet. 

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooi kaartje aan het afscheidsbloemstuk of boeket. Hierin kunt u ook een laatste boodschap neerzetten. 

Mocht u nu in het bloemstuk ook iets persoonlijks willen verwerken, geef dit aan en wij zullen samen met u kijken hoe wij dit in het bloemstuk kunnen verwerken. 

Witte Afscheidsbloemen
Kistbedekking, Rouwboeket, Rouwstuk

Hoe gaat een gesprek in zijn werk?

Er zijn alvast een aantal vragen die wij hieronder neerzetten, waar jullie misschien over na kunnen denken. Mocht u het niet weten is dat ook geen enkel probleem dan kijken we er samen naar. 

Tijdens een gesprek zullen we het hebben over welke vorm het afscheidsbloemwerk mag worden. Maar ook welke kleuren we mogen gebruiken om het te maken.

We kunnen ook rekening houden met eventueel favoriete bloemen voor zover het seizoen dit toelaat.

En als laatste komen we natuurlijk bij het lint of het kaartje aan. Hierover kunnen jullie misschien alvast bedenken of jullie dit willen en wat er dan op mag komen te staan. 

Dit zijn een aantal vragen die we samen kunnen gaan beantwoorden tijdens een gesprek. Het is misschien fijn voor jullie om hier alvast even rustig over na te kunnen denken.

Er zijn ook nog verschillende opties om de afscheidsbloemen te bezorgen. U kunt ze natuurlijk op komen halen, maar wij kunnen ze tegen een kleine vergoeding ook naar verschillende plekken in Gelderland, Utrecht en omstreken bezorgen.

Daarbuiten is ook zeker mogelijk, maar dan vragen wij u om even contact met ons op te nemen.

U kunt zelf aangeven op welke dag en tijdstip het dan bezorgd zou moeten worden , bij u thuis of de begraafplaats bij u in de buurt.

Heeft u interesse gekregen kunt u altijd contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden en uw eigen ideeën voor afscheidsbloemen.

Zit u nu helemaal niet te wachten op dit soort gesprekken? Of heeft u nog echt geen idee? Ook dit is geen probleem. Neemt u dan ook eens een kijkje in onze webshop.

Hier vind u veel verschillende soorten rouwboeketten, rouwstukken en verschillende vormen voor het juist afscheidsbloemwerk. Voor nog meer voorbeelden kunt u kijken bij ons afscheidsbloemwerk.