Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidskrans

150,00

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Wij helpen u daarom graag met het maken van een passend afscheidsstuk voor uw dierbare.

Wij werken met seizoensgebonden producten en daardoor kan de krans afwijken van de foto.

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kies hieronder de grootte en prijsklasse van uw afscheidskrans

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Afscheidskrans

Wat is er nu mooier dan afscheid nemen van uw dierbare met een mooie afscheidskrans. Dit is een krans die wij kunnen leveren in verschillende kleuren en maten.

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg, bloemen helpen vaak bij het verwerkingsproces en kunnen nog de laatste boodschap meegeven aan de overleden persoon. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd voor jullie is. Daarom willen wij u graag helpen met het maken van een mooi afscheidsstuk.

Er zijn echt heel veel optie’s mogelijk, zit uw optie er niet bij? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen dan dat er een mooi afscheidsstuk voor uw klaar wordt gemaakt. Het afscheidsstuk kan worden opgehaald of worden gebracht op locatie.

Het is ook mogelijk om het afscheidsstuk te leveren met een laatste boodschap op een lint of afscheidskaart. Wij zullen dan met u contact opnemen welk lint en tekstkleur het rouwlint mag worden.

Dit is een krans gemaakt met seizoensproducten en hij kan dus afwijken van de afscheidskrans die wij leveren. Mocht het nodig zijn zal er altijd contact worden opgenomen over de bloemkeuze.