Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Kistbedekking

350,00

Afscheid nemen met een grote kistbedekking.

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Kistbedekking

Afscheid nemen is nooit makkelijk. Wilt u afscheid nemen met een zeer grote maar ook mooie kistbedekking? Dit is een bloemstuk wat zeer uitgebreid is en een groot deel van de kist zal bedekken. Dit is mogelijk bij ons. Hierbij kunnen we een kistbedekking volledig naar wens maken van misschien wel de laatste wens van de overledene. Om hiervoor precies te kunnen maken wat u wilt kunt u contact met ons opnemen en dan zullen we samen de tijd nemen om alles tot in detail te kunnen maken zoals jullie dat gewild hebben.

Heeft u geen tijd of vertrouwd u op ons werk dan kunt u hem ook zeker bestellen via de webshop. De kistbedekking wordt dan met de aangegeven bloemen voor u gemaakt. Heeft u wel een speciale wens? laat deze dan achter in de opmerkingen of mail hem ons zo kunnen wij hier rekening mee houden.

Denkt u ook aan een laatste groet of boodschap? Wilt u een kaartje of een lint het kan beide bij ons. Laat ook deze tekst bij ons achter in de opmerkingen of per mail en wij zorgen dat deze aan uw kistbedekking zal komen

Al ons werk is maatwerk en seizoensgebonden. Mocht u dus een witte kistbedekking bestellen kan het voorkomen dat de bloemen anders zijn.