Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsbloemen

125,00

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Met een rouwstuk kunt u een laatste groet aan een overledene brengen.

Wij helpen u graag verder voor het maken van een rouwstuk.

Een eenvoudig rouwboeket/stuk kunt u bestellen vanaf €50,-

Kies hieronder de grootte en prijsklasse van uw rouwstuk

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Afscheidsbloemen

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Verwerking is daarbij een belangrijk proces. Bloemen helpen daar vaak bij, deze kunnen een persoon uitbeelden en laten zien hoe hij/zij was.

Wij willen u daarom graag helpen met het uitkiezen van een rouwstuk. Omdat alles bij ons maatwerk is, is vrijwel alles ook mogelijk. Wij kunnen u helpen met onze ideeën na aanleiding van een gesprek, maar we willen ook heel graag uw ideeën horen bij het uitzoeken van passend rouwstuk. Samen komen we eruit en maken we een prachtig rouwstuk voor u

Bij het maken van een rouwstuk zijn er vele opties. Eén van de opties is om in een rouwstuk ook iets van de overledene zelf te verwerken, mocht u dit natuurlijk willen. Rouwstukken kunnen dan soms nog persoonlijker worden en kunnen dan als een nog betere herinnering aan de overledene dienen.

Ook kunnen wij er een laatste boodschap aanmaken met lint of een passende kaart. Hierop kunt u de laatste groet zetten en aan het rouwstuk maken. Mocht de optie rouwlint zijn dan zullen wij met u contact opnemen welk lint en tekstkleur het rouwlint mag worden.

Een klein eenvoudig rouwboeket/stuk kunnen wij al leveren vanaf €50,-

Voor meer informatie vragen wij u om contact met ons op te nemen.