Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Verse bloemen workshop

Wij gaven al verschillende workshops, maar nog geen vaste verse bloemen workshop. Hier kwam al een aantal keer vraag naar. Dus daar komt vanaf nu verandering in! Wij gaan ook workshops geven met verse bloemen. 

Altijd al eens willen werken met verse bloemen en een aantal tips en trucjes mee naar huis krijgen? Dan is dit de kans! We gaan met deze workshop niet alleen aan de slag met de bloemen, maar we maken ook onze eigen ondergrond! U krijgt een basis en daar maken we een mooie schaal van. De schaal in het voorbeeld is volledig beplakt met jutte touw, maar dit kan natuurlijk ook iets anders zijn! Wij zorgen dat er verschillende materialen zullen zijn waar je de ondergrond mee kunt beplakken.

Als dit helemaal klaar is gaan jullie na een korte uitleg beginnen aan het maken van het bloemstuk! Dit bloemstuk kun je op verschillende manieren opsteken, maar dit leggen wij allemaal uit.

We werken met bloemen die er op het moment van de workshop zijn, dus het zijn seizoensbloemen van dat moment. Die kunnen daardoor altijd van elkaar afwijken. De afbeelding dient dan ook als voorbeeld. 

Wanneer jullie deze workshop inplannen vragen wij een aanbetaling vooraf. Dit omdat wij speciaal op inkoop gaan voor deze workshop. Hierdoor hebben jullie gegarandeerd verse bloemen. 

Het leuke aan deze ondergrond is dat deze opnieuw gebruikt kan worden. U kunt zelf een nieuw stuk steekschuim erin plaatsen en nieuwe bloemen erin verwerken. Zo kunt u thuis de ondergrond meerdere keren hergebruiken.

Omdat dit een verse bloemen workshop is kunt u zich inschrijven vanaf 5 personen. De prijs van deze workshop bedraagt €47,50 per persoon. 

Wij willen ons graag opgeven, maar hoe werkt dat? Dat kan op verschillende manieren. Er kan ingeschreven worden door het formulier hieronder in te vullen. Natuurlijk mogen jullie je ook inschrijven door middel van de contact pagina. Of mail/bel/app ons! Wij proberen altijd binnen 1 werkdag contact met jullie op te nemen. Duurt het langer dan één werkdag? Neem dan gerust nog eens contact met ons op.

Wilt u graag een workshop doen, maar liever met droogbloemen? Ook dit is mogelijk, bekijk hier meer workshops! Verder hebben wij ook vaak elk seizoen een leuke workshop om samen of alleen te doen. Alles wordt gepubliceerd op onze socials of website!

Verse bloemen workshop

Inschrijven voor een verse bloemen workshop

Verse bloemen workshop
Een voorbeeld van de verse bloemen workshop. Let op bloemen kunnen afwijken.