Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bloemen workshops

Altijd al eens een creatief iets willen maken onder begeleiding van een professional? Dat kan bij één van onze bloemen workshops! Wij hebben voor elk seizoen wel een workshop. Maar ook voor een feestje of een speciale gelegenheid zijn wij in te huren! Vanaf 4 personen kunt u al reserveren. Wij proberen met de trends mee te gaan en daardoor zal er constant iets anders gemaakt kunnen worden.

Inschrijven voor één van onze workshops? Hieronder staan onze geplande workshops. Ben je toch opzoek naar meer informatie of heb je een vraag / opmerking? Neem contact met ons op!

Ben je niet geïnteresseerd in het volgen van één van onze workshops, maar doe je dit liever thuis? Bekijk dan onze ‘Workshop doe het zelf pakketten‘.

Droogbloemen DIY

Droogbloemen Workshops

Droogbloemen workshops zijn het hele jaar bij ons te boeken! Klik hieronder voor meer informatie over de droogbloemen workshops en het inschrijven.

Verse bloemen workshop

Hoe leuk is het om met verse bloemen te werken! Wij geven ook workshops met verse bloemen. Wij gebruiken hiervoor seizoensbloemen. Bekijk hieronder meer informatie.

Kerstworkshop 2023

Het is mogelijk om je op te geven voor de kerstworkshop van 2023! Hieronder is meer informatie te vinden.