Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsstuk hartvormig

175,00

Afscheid nemen van uw dierbare met een afscheidsstuk hartvormig.

Helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Wij werken met seizoensgebonden producten, het afscheidsstuk kan dus afwijken van de foto.

Komt u er niet helemaal uit met alle keuzes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Afscheidsstuk hartvormig

Wat is nu mooier dan afscheid nemen van iemand met een prachtig hartvormig rouwstuk. Dit is een rouwstuk in de vorm van een hart en kan in verschillende kleuren geleverd worden.

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg, bloemen helpen vaak bij het verwerkingsproces en kunnen nog de laatste boodschap meegeven aan de overleden persoon. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd voor jullie is. Daarom willen wij u graag helpen met het maken van een mooi afscheidsstuk.

Er zijn vele opties voor het maken van rouwwerk. U kunt zelf aangeven welke kleurtinten u graag zou willen hebben. Zit de juiste kleurtint er net niet tussen, laat dit dan achter in de opmerkingen en zullen daar rekening meehouden. Mist u nog iets? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak en wij zorgen dat er een mooi afscheidsstuk voor u klaar staat. De afscheidsstukken kunnen ook worden bezorgd op locatie.

Het is ook mogelijk om het afscheidsstuk te leveren met een laatste boodschap op een lint of afscheidskaart. Wij zullen dan met u contact opnemen welk lint en tekstkleur het rouwlint mag worden. Voor een kaartje kunt u de tekst achterlaten en dan zorgen wij dat deze aan het bloemstuk bevestigd wordt.

Op de foto is een hartvormig afscheidsstuk met witte tinten afgebeeld.

Let op! De bloemen die hierin zitten zijn seizoensgebonden en kunnen dus afwijken van de bloemen die in het rouwstuk verwerkt zitten.