Afscheidsbloemen - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Afscheidsbloemen

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Na het overlijden komt er al genoeg op uw af en in een korte tijd moet er heel veel geregeld worden. Wij staan daarom altijd voor u klaar om een klein stukje van uw werk weg te nemen.

Veel verschillende soorten afscheidsbloemen kunnen wij voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een rouwboeket of rouwstuk voor op of naast de kist, maar ook een grote kistbedekking kan natuurlijk de laatste wens van u voor de overledene zijn.

En wat dacht u van een dierbaar afscheidslint eraan, zodat u nog een laatste boodschap mee kunt geven. Zo wordt hopelijk het laatste afscheid voor u en alle andere nabestaande een stukje draagbaarder gemaakt. Alles kan naar wens gemaakt worden en niks staat vast.

Vaak zien wij tegenwoordig dat er een persoonlijk item aan het afscheidsbloemwerk wordt toegevoegd. Ook dit kunt u tijdens een gesprek met ons aangeven en dan zullen wij er alles aan doen om dit item in het bloemwerk te kunnen krijgen.

Tijdens een gesprek zullen we het hebben over welke vorm het afscheidsbloemwerk moet worden, maar ook welke kleuren het moet krijgen. Heeft u ook al gedacht aan de misschien wel favoriete bloemen van de overledene? Mochten jullie gebruik willen maken van een rouwlint dan hebben we daarvoor een passende tekst nodig, of willen jullie misschien alleen maar namen op het lint? Dit zijn een aantal vragen die we samen kunnen gaan beantwoorden tijdens een gesprek. Het is misschien fijn voor jullie om hier alvast even rustig over na te kunnen denken.

Heeft u interesse gekregen kunt u altijd contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden en uw eigen ideeën voor afscheidsbloemen.

Zit u nu helemaal niet te wachten op dit soort gesprekken? Ook dit is geen probleem neemt u dan eens een kijkje op ons afscheidsbloemwerk.

Kistbedekking