Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Belangrijke informatie

Het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de volgende inhoudelijk punten over de producten. Dit om teleurstellingen te kunnen voorkomen.

  • Bloemen: De bloemen op de afbeeldingen zitten zeker niet altijd in het boeket dat u geleverd krijgt. Het is een voorbeeld van hoe een boeket er uit zou kunnen zien. Wij werken met seizoensgebonden producten en helaas is daardoor niet altijd alles op voorraad in elk seizoen. Ook zijn het levende producten en deze kunnen dus een andere vorm of maat hebben dan op de foto. Hoe graag we dit ook zouden willen veranderen, hier kunnen wij helaas ook niet altijd iets aan doen.
  • Droogbloemen: Droogbloemen zijn ook levende producten geweest. Ze zijn dus niet altijd precies hetzelfde. Ook maken wij alle bestellingen met de hand, helaas geen fabriekswerk. Hier kan dus ook verschil in zitten. Wij nemen elke bestelling uiterst serieus en zoeken de goede producten voor elke bestelling uit. Maar hoe goed wij ook ons best doen, helaas zit er soms ook wel eens een droogbloem tussen die misschien een iets andere kleur of juist meer/minder kleur/blad heeft.
  • Planten: Planten zijn levende producten en die hebben allemaal een andere groeiwijze. De plant op de foto dient als voorbeeld. Afwijkingen kunnen dus voorkomen. Hetzelfde geldt voor andere groeiende producten . Door de verzending kan het voorkomen dat er misschien al (een) knopje(s) of bloemen licht zijn uitgekomen. Hier hoeft u verder geen hinder van te ondervinden. Wij doen ons uiterste best om de mooiste producten voor jullie uit te zoeken.

Afbeeldingen: De afbeeldingen worden met zorg genomen, maar het kan voorkomen dat het op de foto andere verhoudingen heeft en/of de kleuren anders lijken uit te vallen als in het echt. Wij vermelden de afmetingen voor zover wij ze hebben en andere bijzonderheden altijd in de omschrijving van een product.

Spel en drukfouten onder voorbehoud. 

Lees altijd goed de productinformatie door, hierin staan ook nog verschillende dingen over het product vermeld.