Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen workshop

Altijd al eens samen met je vrienden of vriendinnen een van de leuke droogbloemen workshops willen volgen? Dat kan!

Wij hebben doorlopend verschillende workshops met betrekking tot de jaargetijde, maar de droogbloemen workshops zijn er het hele jaar!

Nu u dit heeft gelezen, denkt u vast wat houdt dat dan allemaal in?

Wij hebben verschillende mogelijkheden, waaruit jullie kunnen kiezen en het hele jaar door kunnen worden geboekt

Welke workshops zijn er mogelijk met droogbloemen:

  • Droogbloemen kransen maken
  • Stolpen met droogbloemen
  • Staanders met droogbloemen
  • Droogbloemen toeven 
Droogbloemen DIY
Droogbloemen touwkrans

Droogbloemen kransen

Wanneer we droogbloemen kransen gaan maken kunt u bij ons een droogbloemen krans op metalen stalen krans maken of op een touwkrans (kleine meerprijs).

Hier leggen we dan uit hoe je het makkelijkste kan beginnen en hoe je het beste de droogbloemen krans kunt maken. Wij zorgen voor alle benodigheden en leren jou de kleine kneepjes van het vak! Deze kransen maken we ongeveer voor de helft/ driekwart op. Je kunt vooraf aangeven welke kleuren je graag zou willen gebruiken, dan zorgen wij dat ons assortiment daar een beetje op aangepast wordt. 

Deze workshop kost:

  • Metalen krans €30,- per persoon
  • Touwkrans €35,- per persoon

Deze workshop is te boeken vanaf 2 personen.

Droogbloemen krans

Stolpen met droogbloemen

Altijd al eens een mooie stolp met droogbloemen willen maken? Ook dit is mogelijk! Wij zorgen voor de spullen en jij doet de rest.

Wij zorgen ervoor dat er een mooie stolp voor jullie klaarstaat, waarin jullie met de droogbloemen aan de slag kunnen gaan.

We hebben verschillende variaten. Een normale droogbloemen stolp, die we helemaal gaan voorzien van verschillende soorten droogbloemen.

Of een droogbloemen stolp die ook nog voorzien is van een led lampje (tegen een kleine meerprijs). Deze stolp is eigenlijk een vaas met een mooie deksel waarin zich een led lampje bevindt. Deze stolp is inclusief het lampje en de batterijen.

Deze workshop kost:

  • Standaard bloemen stolp met droogbloemen €30,- per persoon
  • Stolp met licht en droogbloemen €37,50 per persoon
Deze workshop is te boeken vanaf 2 personen. 
Stolp met droogbloemen
Standaard droogbloemen stolp
Droogbloemen in glas met licht
Droogbloemen stolp met licht

Staanders met droogbloemen

Een mooie staander die u overal neer kunt zetten en niet hoeft op te hangen. Graag eens iets met droogbloemen willen doen, maar helaas geen plek om iets op te hangen? Dat is geen probleem, want nu kunt u bij ons een staander maken die gevuld is met droogbloemen. De staanders worden voor de helft tot drie kwart gevuld met droogbloemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor deze staanders. We hebben een staander met een hoogte van 40 cm en een hele hoge staander van wel 66 cm hoog! De  laatste is tegen een meerprijs te verkrijgen. 

Wat kost een droogbloemen staander workshop?

  • Staander van 40 cm €35,00 per persoon
  • Staander van 66 cm €42,50 per persoon

Deze workshop is te boeken vanaf 2 personen.

Droogbloemen op voet roze-naturel
Droogbloemen staander 40 cm
Grote staander met droogbloemen
Droogbloemen staander 66 cm

Droogbloemen toef

Je hebt ze vast wel eens gezien. Die mooie toef voor kerst aan de deur. Met droogbloemen kan je het hele jaar een mooie toef maken. We maken een toef tussen de 40 tot 50 cm lang! Een echte grote jongen dus. Langer is altijd mogelijk met een kort overleg met ons en tegen een kleine meerprijs. Ook korter kan en mag natuurlijk. 

Wat kost een droogbloemen toef?

Droogbloemen toef 40 tot 50 cm €37,50 per persoon

Deze workshop is al te boeken vanaf 2 personen

Droogbloemen toef
Droogbloemen toef

Hoe kunt u zich opgeven?

U kunt het contact formulier invullen en daarbij aangeven welke droogbloemen workshops jullie willen volgen, welke datum en met hoeveel personen jullie dan graag zouden willen komen. Wij zullen dan altijd bevestigen of jullie op die datum een workshop kunnen volgen. Wacht dus altijd op onze bevestiging, om teleurstellingen te voorkomen. Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen bij één van onze droogbloemen workshops!