Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsbloemen kleurrijk

75,00

Afscheidsbloemen kleurrijk

Afscheidsbloemen zijn soms fijn om te helpen bij het verlies van een persoon. U kunt bij ons een volledig afscheidsbloemstuk laten maken.

Alles wordt persoonlijk met u besproken, ook wanneer u via de webshop besteld. Wij zullen altijd een bevestigingsmail versturen en eventueel ook nog een foto met het eindresultaat, wanneer u dit graag zou willen.

U kunt de afscheidsbloemen helemaal zelf samenstellen doormiddel van het keuzemenu hieronder.

Let op, alles wordt met de handgemaakt en bloemen zijn seizoensproducten. Het kan dus voorkomen dat bepaalde bloemsoorten er op dat moment niet zijn.

Kies hieronder de grootte en prijsklasse van uw rouwstuk

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Afscheidsbloemen kleurrijk

We krijgen er allemaal mee te maken, het afscheid nemen van een iemand die je lief is. Vaak nemen we afscheid door middel van een mooi bloemstuk wat bij de dierbare komt te staan.

De bloemen kunnen de nabestaande helpen met het verwerken van het verlies. Wij helpen u graag verder met het maken van een mooi bloemstuk.

U heeft een aantal keuzes die u kunt nemen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor het maken van afscheidsbloemen, maar u kunt uiteraard ook het keuze menu hieronder invullen.

In het menu kunt u de juiste grootte van het bloemstuk aangeven. U kunt kiezen uit een klein, middel, groot, extra groot of XXL afscheidsbloemstuk. Op de afbeelding ziet u een Middel maat bloemstuk. Dit is een kleurrijk bloemstuk, maar u kunt altijd in de opmerkingen achterlaten welke kleuren u precies zou willen in het afscheidsbloemstuk.

Hierna kunt u kiezen uit een kaartje of lint. Dit is bedoeld voor een laatste boodschap aan de overledene of natuurlijk een boodschap aan de nabestaande. U kunt kiezen uit verschillende groottes van de kaartjes. U kunt kiezen uit een normaal kaartje of een heel groot kaartje.

Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit een lint. Op dit lint kunt u op lint 1 een boodschap zetten en op lint 2 de namen van de personen van wie het afscheisbloemstuk is. Dit is een voorbeeld, natuurlijk kan alles naar eigen wens gemaakt worden.

Standaard leveren wij een wit lint met gouden letters, mocht u dit graag anders willen kunt u dit uiteraard aangeven bij ons.

In de opmerkingen kunt u de juiste kleuren aangeven en de tekst voor het kaartje en/of het lint. Wij zullen altijd een bevestig naar u toesturen en/of eventueel een foto van het bloemwerk naar u toe verzenden. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij nog eventuele vragen per mail naar u toe verzenden.

Bent u wel op zoek naar afscheidsbloemen, maar liever iets met wat minder kleur? Bekijk dan eens onze moderne afscheidsbloemen, waarbij u volledig uw eigen afscheidsbloemen kunt samen stellen.