Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Over ons

HALLO!

Mijn naam is Mandy en ik ben de trotse eigenaar van Riebroeks Bloemetje, gevestigd in Ermelo. Bloemen waren altijd mijn passie en na een afgeronde bloem, groen en styling opleiding, werd het tijd voor de volgende stap. Een eigen bedrijf, genaamd Riebroeks bloemetje. Op dit moment ben ik niet meer fulltime bezig met Riebroeks Bloemetje, maar ben ik ook een nieuw bedrijf gestart namelijk Wij Graveren Hout! Het kan dus zijn dat er niet direct wordt gereageerd op uw berichtje, excuses daarvoor!

We zijn met niks begonnen en daarom was het een hele spannende beslissing voor mij om mijn baan op te zeggen en fulltime met Riebroeks Bloemetje bezig te gaan. Wij geven vooral veel workshops en ga zo maar door. Neem snel een kijkje in onze webshop en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust aan ons! 

over ons

Riebroeks Bloemetje

Riebroeks bloemetje is het bedrijf voor al uw bruidswerk of rouwwerk. Maar ook voor al uw (zakelijke) abonnementen kunt u ons benaderen via onze contact pagina.

Tegenwoordig hebben wij ons ook volledig gespecialiseerd in droogbloemen. U kunt bij ons droogbloem boeketten, kransen of andere creaties laten maken. Ook als wij nog iets niet op de webshop hebben vermeld, kunt u altijd contact opnemen. Samen en met overleg zijn er veel creaties mogelijk

Al ons bloemwerk is maatwerk en kan naar uw eigen wens gemaakt worden, niks is te gek! Verder staan wij ook voor u klaar met veelzijdige workshops, waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Zelfs workshops op uw eigen feestjes zijn geen probleem. Wij hebben altijd workshops met de verschillende feestdagen, maar we hebben ook workshops die het hele jaar door kunnen gaan. 

Ook kunt u bij ons workshops met een eigen groep volgen. Neem bijvoorbeeld feestjes waarbij jullie graag een creatieve droogbloemen krans zouden willen maken. Droogbloemen kunnen het hele jaar en daar heeft u ook nog veel plezier van na de workshop!

Zit de juiste workshop er nu nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Over ons - Atelier

In het Atelier houden wij al onze workshops en maken we ons bruids- en rouwwerk. Wij hebben verschillende workshops door het hele jaar heen. Bekijk gerust eens de workshop pagina. Staat er iets niet tussen, neem dan gerust contact op, misschien kunnen we iets voor u betekenen!

Het Atelier is dus een workshopruimte en bevindt zich op de eerst verdieping, handig om aan te geven als u bijvoorbeeld slecht ter been bent

Let op! omdat wij werken op bestelling, hebben wij niet altijd bloemen in ons atelier. Wij raden u dus aan om bloemen altijd van tevoren te bestellen. De bloemen zijn alleen op bestelling te verkrijgen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Zonder vooraf te bestellen hebben wij helaas geen bloemen meer.

Het kan dus ook voorkomen dat wij tijdens onze openingstijden er niet altijd zijn, omdat wij dan bijvoorbeeld bestellingen zijn rond bezorgen. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is, neem dan vooraf eventjes contact met ons op.

 

Atelier Riebroeksbloemetje

Contact

Heeft u een vraag, opmerking, compliment of klacht? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier, bel naar 06-83059023 of stuur een mail naar info@riebroeksbloemetje.nl. Wij proberen u hoe dan ook te helpen.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdagAfhalen op afspraak*

*Het is alleen mogelijk om af te halen bij ons. Dit dient vooraf te zijn besteld.