Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Over ons

HALLO!

Mijn naam is Mandy en ik ben de trotse eigenaar van Riebroeks Bloemetje, gevestigd in Ermelo op de grens van Putten. Bloemen waren altijd mijn passie en na een afgeronde bloem, groen en styling opleiding, werd het tijd voor de volgende stap. Een eigen bedrijf, genaamd Riebroeks bloemetje. Naast alle werkzaamheden in de bloemen houd ik mij ook bezig met het graveren en snijden van hout onder naam van Wij Graveren Hout!

over ons

Bruiloften

Riebroeks bloemetje is gespecialiseerd in de perfecte aankleding voor jullie bruiloft. Bij het plannen van je droombruiloft is het essentieel om de juiste sfeer te creëren, en bloemen spelen daarbij een centrale rol.

Een prachtig bruidsboeket is het ultieme accessoire voor elke bruid. Of je nu kiest voor klassieke rozen of romantische pioenrozen, jouw boeket moet jouw persoonlijkheid weerspiegelen en perfect passen bij je trouwthema. Bij ons vind je een uitgebreide selectie bruidsboeketten, van tijdloos elegant tot gedurfd en eigentijds. Niets is te gek en denken graag met je mee.

Workshops

Altijd al eens samen met je vrienden of vriendinnen één van de leukste droogbloemen workshops willen volgen? Dat kan! Wij hebben doorlopend verschillende workshops met betrekking tot de jaargetijde, maar de droogbloemen workshops zijn er het hele jaar!

Contact

Heeft u een vraag, opmerking, compliment of klacht? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier, app naar 06-83059023 of stuur een mail naar info@riebroeksbloemetje.nl. Wij proberen u hoe dan ook te helpen.

Wij zijn niet altijd in staat om de telefoon op te nemen, dus u kunt het beste een appje sturen. Daar reageren wij uiteraard ook op.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdagAfhalen op afspraak*

*Het is alleen mogelijk om af te halen bij ons. Dit dient vooraf te zijn besteld.