Over ons - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Over ons

HALLO!

Mijn naam is Mandy en ik ben de trotse eigenaar van Riebroeks Bloemetje, gevestigd in Ermelo. Bloemen waren altijd mijn passie en na een afgeronde bloem, groen en styling opleiding, werd het tijd voor de volgende stap. Een eigen bedrijf, genaamd Riebroeks bloemetje. Op dit moment ben ik daar dan ook fulltime mee bezig, bezig om Riebroeks Bloemetje bekend te maken bij iedereen en hopelijk ook een steeds grotere klantenkring op te bouwen. We zijn met niks begonnen en daarom was het een hele spannende beslissing voor mij om mijn baan op te zeggen en fulltime met Riebroeks Bloemetje bezig te gaan. Nu kan ik elke dag doen wat ik leuk vind, namelijk mensen blij maken met een bloemetje, het geven van een workshops en ga zo maar door. Neem snel een kijkje in onze webshop en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust aan ons! 

Mandy van den Ham

Riebroeks Bloemetje

Riebroeks bloemetje is het bedrijf voor al uw bruidswerk of rouwwerk. Maar ook voor al uw (zakelijke) abonnementen kunt u ons benaderen via onze contact pagina.

Al ons bloemwerk is maatwerk en kan naar uw eigen wens gemaakt worden, niks is te gek! Verder staan wij ook voor u klaar met veelzijdige workshops, waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Zelfs workshops op uw eigen feestjes zijn geen probleem.

Atelier

In het Atelier houden wij al onze workshops en hebben wij onze bloemen en producten staan voor de bestellingen die binnen kunnen komen. De bestellingen komen binnen via de webshop of telefonisch. Deze maken wij in het Atelier klaar en dan kunnen ze worden opgehaald of wij bezorgen de bloemen bij het juiste adres. 

In het Atelier staan ook alle producten die op de webshop zelf staan. Zo kunt u even langskomen en bekijken hoe het product er in het echt uit ziet en het dan kunt u het eventueel meteen bestellen.

Het Atelier is dus een workshopruimte en showroom in één. Kom gezellig een keer langs om te kijken of bestel snel via de webshop.

Atelier Riebroeks Bloemetje

Contact

Heeft u een vraag, opmerking, compliment of klacht? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier, bel naar 06-51952211 of stuur een mail naar info@riebroeksbloemetje.nl. Wij proberen u hoe dan ook te helpen.

Openingstijden

MaandagGesloten*
Dinsdag08:30 – 17:00
Woensdag08:30 – 17:00
Donderdag08:30 – 17:00
Vrijdag12:00 – 17:00
Zaterdag09:30 – 16:00
ZondagGesloten

*Wel kunnen er bestellingen worden geplaatst en/of worden bezorgd.