Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Over ons

HALLO!

Mijn naam is Mandy en ik ben de trotse eigenaar van Riebroeks Bloemetje, gevestigd in Ermelo. Bloemen waren altijd mijn passie en na een afgeronde bloem, groen en styling opleiding, werd het tijd voor de volgende stap. Een eigen bedrijf, genaamd Riebroeks bloemetje. Op dit moment ben ik daar dan ook fulltime mee bezig, bezig om Riebroeks Bloemetje bekend te maken bij iedereen en hopelijk ook een steeds grotere klantenkring op te bouwen. 

We zijn met niks begonnen en daarom was het een hele spannende beslissing voor mij om mijn baan op te zeggen en fulltime met Riebroeks Bloemetje bezig te gaan. Nu kan ik elke dag doen wat ik leuk vind, namelijk mensen blij maken met een bloemetje, het geven van een workshops en ga zo maar door. Neem snel een kijkje in onze webshop en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust aan ons! 

over ons

Riebroeks Bloemetje

Riebroeks bloemetje is het bedrijf voor al uw bruidswerk of rouwwerk. Maar ook voor al uw (zakelijke) abonnementen kunt u ons benaderen via onze contact pagina.

Tegenwoordig hebben wij ons ook volledig gespecialiseerd in droogbloemen. U kunt bij ons droogbloem boeketten, kransen of andere creaties laten maken. Ook als wij nog iets niet op de webshop hebben vermeld, kunt u altijd contact opnemen. Samen en met overleg zijn er veel creaties mogelijk

Al ons bloemwerk is maatwerk en kan naar uw eigen wens gemaakt worden, niks is te gek! Verder staan wij ook voor u klaar met veelzijdige workshops, waar jong en oud aan kunnen deelnemen. Zelfs workshops op uw eigen feestjes zijn geen probleem. Wij hebben altijd workshops met de verschillende feestdagen, maar we hebben ook workshops die het hele jaar door kunnen gaan. 

Ook kunt u bij ons workshops met een eigen groep volgen. Neem bijvoorbeeld feestjes waarbij jullie graag een creatieve droogbloemen krans zouden willen maken. Droogbloemen kunnen het hele jaar en daar heeft u ook nog veel plezier van na de workshop!

Zit de juiste workshop er nu nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Over ons - Atelier

In het Atelier houden wij al onze workshops en hebben wij onze bloemen en producten staan voor de bestellingen die binnen kunnen komen. De bestellingen komen binnen via de webshop of telefonisch. Deze maken wij in het Atelier klaar en dan kunnen ze worden opgehaald of wij bezorgen de bloemen bij het juiste adres. 

In het Atelier staan ook alle producten die op de webshop zelf staan. Zo kunt u even langskomen en bekijken hoe het product er in het echt uit ziet en het dan kunt u het eventueel meteen bestellen.

Het Atelier is dus een workshopruimte en showroom in één. Kom gezellig een keer langs om te kijken of bestel snel via de webshop.

Let op! omdat wij werken op bestelling, hebben wij niet altijd bloemen in ons atelier. Wij raden u dus aan om bloemen altijd van tevoren te bestellen. Wij bezorgen alles in de buurt van Ermelo, Putten en Harderwijk dezelfde dag nog als het voor 12 uur is besteld. 

Het kan dus ook voorkomen dat wij tijdens onze openingstijden er niet altijd zijn, omdat wij dan bijvoorbeeld bestellingen zijn rond bezorgen. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is, neem dan vooraf eventjes contact met ons op.

 

Atelier Riebroeksbloemetje

Contact

Heeft u een vraag, opmerking, compliment of klacht? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier, bel naar 06-83059023 of stuur een mail naar info@riebroeksbloemetje.nl. Wij proberen u hoe dan ook te helpen.

Openingstijden

MaandagGesloten**
Dinsdag08:30 – 17:00*
Woensdag08:30 – 17:00*
Donderdag08:30 – 17:00*
Vrijdag12:00 – 17:00*
Zaterdag09:30 – 16:00*
ZondagGesloten

*Soms zijn wij afwezig ivm inkopen en/of bezorgen. Gelieve eerst een afspraak te maken voordat u langskomt.

**Wel kunnen er bestellingen worden geplaatst en/of worden bezorgd.