Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Moderne afscheidsbloemen

125,00

Moderne afscheidsbloemen

Hier kunt u kiezen voor een modern rouwstuk.

Dit rouwbloemwerk begint vanaf 75 euro en is helemaal naar eigen grootte en prijsklasse samen te stellen.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor andere vragen.

Kies hieronder de grootte en prijsklasse van uw rouwstuk

Hieronder kunt u kiezen uit een lint of een kaartje.

Eventuele andere opmerkingen en/of de tekst van het kaartje/lint

Beschrijving

Moderne afscheidsbloemen

Afscheid nemen is nooit makkelijk en zeker niet iets wat u graag doet. Wilt u afscheid nemen met een modern rouwstuk? Dit is een bloemstuk wat losser en wilder zal worden gestoken en vaak doen wij er iets natuurlijks bij zoals u op de foto kunt zien met de boomschors. Ook dit is mogelijk bij ons. Hierbij kunnen we een kistbedekking volledig naar wens maken met misschien wel de laatste wens van de overledene. Om hiervoor precies te kunnen maken wat u wilt kunt u contact met ons opnemen en dan zullen we samen de tijd nemen om alles tot in detail te kunnen maken zoals jullie dat gewild hebben.

Heeft u geen tijd of vertrouwd u op ons werk dan kunt u hem ook zeker bestellen via de webshop. Het moderne rouwstuk wordt dan met de aangegeven bloemkleuren voor u gemaakt. Heeft u wel een speciale wens? laat deze dan achter in de opmerkingen of mail hem ons zo kunnen wij hier rekening mee houden.

Denkt u ook aan een laatste groet of boodschap? Wilt u een kaartje of een lint het kan beide bij ons. Laat ook deze tekst bij ons achter in de opmerkingen of per mail en wij zorgen dat deze aan uw kistbedekking zal komen.

Al ons werk is maatwerk en seizoensgebonden. Mocht u dus een modern rouwstuk kleurrijk of wit tinten bestellen kan het voorkomen dat er andere bloemen in het rouwstuk zitten.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.