Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsboeket wit

35,00

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg.

Hier kunt u kiezen voor een kant en klaar wit rouwboeket dat u eventueel na afloop op een vaas kunt laten zetten door de familieleden.

De bloemen kunnen afwijken van de afbeelding dit omdat wij werken met seizoensgebonden producten.

Uitverkocht

Beschrijving

Afscheidsboeket wit

Het is allemaal al moeilijk genoeg, wanneer we iemand verliezen. Daarom helpen wij u graag verder met het maken van een rouwboeket. Een rouwboeket is een boeket die u (mocht u dit willen) na het afscheid nemen nog op een vaas kunt zetten. Dit is anders als bij een rouwstuk, hierbij worden de bloemen in speciaal schuim gestoken en kunnen ze nog enige tijd voorzien worden van water. Bij een rouwboeket gebeurt dit niet en liggen de stelen gewoon los.

Een rouwboeket kan met alles wat u wilt afgebonden worden. Neem bijvoorbeeld een mooi lint of touw. Wilt u het net even iets persoonlijker maken met een laatste boodschap? Ook dit is mogelijk. Er kan bijvoorbeeld een rouwlint of een rouwkaart aan het boeket worden gemaakt. Mocht de optie rouwlint zijn dan zullen wij met u contact opnemen welk lint en tekstkleur het rouwlint mag worden.

Een rouwboeket is bij ons te bestellen vanaf €35,00

Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op en wij maken een vrijblijvende afspraak om u verder te helpen.

 

Let op! Deze afbeelding dient als voorbeeld en de bloemen kunnen dus anders zijn. Dit omdat wij werken met seizoensgebonden producten.