Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen op voet

30,95

Droogbloemen op voet

Nieuwe droogbloemen staanders met een haakje aan de bovenkant.

U kunt nu kiezen uit twee verschillende soorten maten:

  • +/- 40 cm staander
  • 50 cm staander
  • 66 cm staander. Bekijk hier de staander

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen op voet

Een moderne standaard met daarop een leuk setje droogbloemen. De droogbloemen maken deze standaard echt uniek. U heeft iets moderns maar ook iets natuurlijks. Beide goed te combineren in elk huishouden. Dit is één van de voorbeelden, maar er is nog veel meer mogelijk. Alles is met de hand gemaakt en kan dus ook naar wens worden samengesteld. Het enige wat u dan hoeft te doen is eventjes contact met ons op te nemen.

De droogbloemen zijn makkelijk te houden. Nadat u deze standaard heeft besteld, hoeft u er namelijk niks meer aan te doen. De droogbloemen houden hun waarde. U kunt hier dus lang plezier van hebben. Wel doen ze het, het beste als ze niet teveel in de zon komen te staan en u ervoor zorgt dat ze niet vochtig komen te staan.

Eventueel kan elk ontwerp door ons gemaakt worden. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Standaard wordt de staander van de afbeelding geleverd.

  • De hoogte van de kleine staander is +/- 40 cm.
  • De hoogte van de grotere staander is +/- 50 cm
  • De hoogte van de grootste staander is +/- 66 cm. Bekijk hier de 66 cm staander.

Wij werken met een natuurlijk product en seizoensgebonden producten elk product kan dus afwijken van de foto. Ook hebben wij maar beperkte voorraad. Het kan dus voorkomen dat u iets andere soortjes droogbloemen in uw staander krijgt. Op de foto ziet u de kleinste staander afgebeeld op afbeelding 1.

LET OP producten worden echt met de handgemaakt het kan dus zijn dat die van u er iets anders uitziet, wij doen echt onze uiterste best om de mooiste producten te leveren. Houd er rekening mee dat we nog steeds werken met producten die hebben geleefd en dus meer of minder kleur/blad van iets kunnen hebben.

Extra informatie

Merk