Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen krans met eucalyptus

20,95

Droogbloemen krans met eucalyptus

Mooie grote krans van wel 30 cm doorsnede volledig gevuld met droogbloemen. In deze krans zitten voornamelijk graansoorten, grassoorten en eucalyptus.

Let op dit product is handgemaakt en kan daardoor afwijken van de afbeelding.

1 op voorraad

Beschrijving

Droogbloemen krans met eucalyptus

Een krans van 30 cm doorsnede volledig gevuld met verschillende soorten droogbloemen en gedroogde eucalyptus. Hij ziet er niet alleen mooi uit maar ruikt ook nog eens heerlijk. Hij is al volledig ingedroogd. Op dit moment zijn al onze eucalyptus soorten ingedroogd.

Het is gemaakt op een eenvoudige ronde stalen krans, maar deze is eigenlijk niet meer te zien omdat hij volledig gevuld is met de droogbloemen. U kunt de krans aan de bovenkant eenvoudig openen en sluiten zodat u deze eventueel ergens omheen zou kunnen doen. Er zit nu een jutte touw aan waarmee u gemakkelijk de krans op kunt hangen.

Let op het droogbloemen assortiment voor deze krans kan afwijken. Deze producten kunnen afwijken van de afbeelding omdat ze met de hand worden gemaakt. Het kan dus zijn dat de krans net iets anders is gemaakt, omdat wij werken met levende producten en deze af kunnen wijken qua maat, vorm en kleur. Wij doen ons uiterste best om de beste producten te leveren.

Extra informatie

Merk