Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen krans

19,50

Droogbloemen krans

Een krans met de diameter van 20 cm. Deze  krans is voor de helft gevuld met droogbloemen, waarvan u zelf de kleuren kunt samenstellen.

Dit is een handgemaakt product en kan dus afwijken van de afbeelding.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Droogbloemen krans

Een super leuke droogbloemen krans met kleuren om zelf te samen te stellen. Deze droogbloemen krans is voor de helft gevuld met veel verschillende droogbloemen. De droogbloemen blijven lang goed en blijven goed op de krans zitten, omdat ze volledig zijn bevestigd met ijzerdraad. Deze krans is enkelzijdig, wat betekent dat aan de achterkant van deze krans geen droogbloemen zitten.

De krans zelf is van metaal en heeft een diameter van 20 cm. Er zit ook al een handige haak waarmee je hem zo overal op kunt hangen. U kunt de kleuren zelf samen laten stellen. Dit kunt u aangeven in het keuzemenu.

Let op dit is handgemaakt en seizoensgebonden. De krans kan dus afwijken van de afbeelding. Wij doen ons best om soort gelijke producten te leveren, maar ons werk blijft maatwerk en kan daardoor wel afwijken. Zoals bijvoorbeeld kleuren (kunnen licht afwijken) en soorten enz. Afbeelding dient alleen als voorbeeld.

Meerdere droogbloemen kransen bekijken? Bekijk ze hier

Extra informatie

Merk