Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen krans roze - paars

19,50

Droogbloemen krans roze-paars

Een droogbloemen krans met de diameter van 20 cm. Deze droogbloemen krans is voor de helft gevuld met roze en paarse en naturel gekleurde droogbloemen.

Dit is een handgemaakt product en kan dus afwijken van de afbeelding.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Droogbloemen krans roze-paars

Een super leuke droogbloemen krans met de kleuren roze en paars. Deze droogbloemen krans is voor de helft gevuld met veel verschillende droogbloemen. De droogbloemen blijven lang goed en blijven goed op de krans zitten, omdat ze volledig zijn bevestigd met ijzerdraad. Deze krans is enkelzijdig, wat betekent dat aan de achterkant van deze krans geen droogbloemen zitten.

De krans zelf is van metaal en heeft een diameter van 20 cm. Er zit ook al een handige haak waarmee je hem zo overal op kunt hangen. U kunt eventueel deze krans in andere kleuren laten bestellen. Dit kunt u achterlaten in de opmerkingen, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Let op dit is handgemaakt en seizoensgebonden. De krans kan dus afwijken van de afbeelding. Wij doen ons best om soort gelijke producten te leveren, maar ons werk blijft maatwerk en kan daardoor wel afwijken. Zoals bijvoorbeeld kleuren (kunnen licht afwijken) en soorten enz. Afbeelding dient alleen als voorbeeld.

Meerdere droogbloemen kransen bekijken? Bekijk ze hier

De kleuren die gebruikt worden zijn roze en paars (donker-paars)

Extra informatie

Merk