Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen op voet - groot

39,95

Droogbloemen op voet – groot

Dit is de grootste maat droogbloemen staander, deze staander is 66 cm hoog. De staander wordt voor de helft gevuld met droogbloemen.

Ook hebben wij nog een kleine staander van 40 cm

5 op voorraad

Beschrijving

Droogbloemen op voet – groot

Een mooie staander met droogbloemen. Deze staander is 66 cm hoog en voor de helft gevuld met droogbloemen. De droogbloemen zijn makkelijk te houden. De staander wordt compleet met droogbloemen geleverd. De droogbloemen houden lang hun waarde, daarbij is het wel belangrijk dat ze niet vochtig en niet in het directe zonlicht worden geplaatst. De kleuren die gebruikt zijn, crème, roze en paars.

De staanders zijn te bestellen in verschillende maten, dit is de grootste versie. Voor de 40 cm staander, klik hier

Wij werken met een natuurlijk product dat ook deels seizoensgebonden is, elk product kan dus afwijken van de foto. Ook hebben wij een beperkte voorraad. Het kan dus voorkomen dat er iets andere soorten droogbloemen in de staander te vinden zijn.

LET OP producten worden echt met de handgemaakt en daardoor kunnen ze er dus soms iets anders uitzien, wij doen ons uiterste best om de mooiste producten te leveren. Houd er rekening mee dat we nog steeds werken met producten die hebben geleefd en dus meer/minder kleur/blad van iets kunnen hebben.

Extra informatie

Merk

Droogbloemen op voet - groot

SKU 229 Categorieën , ,