Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen boeket

20,50

Droogbloemen boeket

Het is de nieuwe trend en ook bij ons te bestellen.

De boeketten zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren.  Droogbloem boeketten kunnen afwijken van de afbeelding, wij proberen wel iets soortgelijks te leveren.

Meer informatie? Bekijk alle informatie hieronder of

Neem gerust contact met ons op!

Dit droogbloemen boeket is exclusief vaas.

Zoekt u een groter boeket? Bekijk dan eens ons XXL boeket.

Hieronder kunt u aangeven welke maat u graag zou willen hebben

Beschrijving

Droogbloemen boeket

Het is de nieuwe trend en het is lekker makkelijk! U kunt bij ons een boeket klein, middel of groot bestellen. Daarbij kunt u aangeven of u kleurrijk, neutraal of een andere kleur naar keuze wilt in de bloemen.

Droogbloemen zijn makkelijk om te verzorgen ze hebben namelijk helemaal niks meer nodig. Dus het is een kwestie van een mooie vaas zoeken en ervan genieten. Wel is het belangrijk dat de droogbloemen niet in de volle zon zet, vanwege het verkleuren van de droogbloemen.

Hoe werkt het bestellen van een droogbloem boeket?

U kunt allereerst een maat aangeven. U kunt kiezen uit een klein, middel of groot boeket. De verschillen daarvan kunt u hieronder lezen:

 • Afbeelding 1: Groot kleurrijk boeket
 • Afbeelding 2: Boeket middel roze-wit
 • Afbeelding 3: Boeket groot bruin – wit-  naturel
 • Afbeelding 4: Boeket roze-naturel middel in Artic Cheetah
 • Afbeelding 5: Boeket roze – paars – groen – wit groot
 • Afbeelding 6: Klein boeket in vaas Barolo (roze,paars tinten)
 • Afbeelding 7: Groot boeket
 • Afbeelding 8: Klein boeket met kleurijke tinten in vaas Borgia
 • Afbeelding 9: Middel boeket Kleurrijk
 • Afbeelding 10: Klein boeket roze – paars
 • Afbeelding 11: Boeket XXL in vaas Kara Grey (COMBI DEAL)

Dit is echter een indicatie, de hoeveelheid stelen kan afwijken ivm de aanvoer en prijzen van de verschillende droogbloemen.

Hierna kunt u een kleur aangeven of zelfs verschillende kleuren. Wij werken met kleurtinten, het kan dus voorkomen dat er dan verschillende kleurtinten van een kleur in het boeket zitten. Daarbij werken wij met een standaard basis van verschillende naturel tinten. Hier voegen wij dan de door u gekozen tinten aan toe.

Er komen steeds meer producten bij met de droogbloemen. U kunt ook een droogbloemen boeket samen met een vaas laten samen stellen.

Als laatste is er een nieuwe optie bijgekomen:

U kunt nu ook vooraf een foto van uw boeket laten maken, dit was bij sommige producten al mogelijk, maar is vanaf nu ook mogelijk met de droogbloem boeketten. U krijgt dan voordat wij hem versturen een foto.  Dan wachten wij op uw reactie en/of goedkeuring, mocht dit nodig zijn kan er nog een aanpassing worden gedaan. Na de goedkeuring zullen wij het boeket pas versturen! Dit kan dus een dag extra in beslag nemen. Wij sturen meestal binnen één werkdag een foto naar u toe, houdt uw mailbox dan dus goed in de gaten. Onze mail kan ook nog wel eens in een overige of spam box terecht komen. Houdt hier dus rekening mee.

Let op al onze producten zijn maatwerk en is er dus maar ééntje van, daardoor kunnen ze dus afwijken van de afbeelding. Ook de grote kan afwijken met andere droogbloemen, deze afbeeldingen dienen dan ook als voorbeeld. Zie ook de pagina belangrijke informatie.  Wij proberen met soortgelijke materialen te werken, maar afwijking is mogelijk. Mocht u vragen hebben of meer willen weten, u kunt altijd contact met ons opnemen.

Alle boeketten zijn exclusief vaas! Een vaas is wel los bij te bestellen.

Zoekt u een groter boeket? Bekijk dan eens onze XXL boeketten.

 

Extra informatie

Merk