Bruidsboeket - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Bruidsboeket

50,00

Een voorbeeld bruidsboeket. Alle bruidsboeketten kunnen voor u samen worden gesteld. De bruidsboeketten zijn beschikbaar vanaf €50 euro

Onderaan kunt u precies zien welke keuzes u kunt maken en wordt er een korte uitleg gegeven over de keuzes.

Meerdere kleuren kunnen worden gekozen

Beschrijving

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Daar komt natuurlijk een heleboel bij kijken en daar hebben jullie niet altijd de tijd voor. Dit begrijpen wij helemaal daarom kunt u bij ons elk gewenst bruidsboeket bestellen.

Al ons werk is maatwerk, wij kunnen daardoor bijna alles realiseren.  Hebben jullie nog geen idee wat jullie voor de grote dag willen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Zo kunt u via de webshop en het keuzemenu een bruidsboeket bestellen:

U kunt een kleur aangeven en eventueel bepaalde bloemsoorten die u graag zou willen hebben. Wij proberen deze dan in uw bruidsboeket te verwerken. Het kan voorkomen dat deze bloemen vanwege het seizoen niet meer aanwezig zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Ook kunt u aangeven of u een strak gebonden of een lekker wild boeket wil hebben. Biedermeier (helemaal rond) of Modern (losjes en met uitsteksels).

En als laatste is er de keuze of u een lint in bijpassende kleur van het boeket wilt of dat u het met jutte touw afgebonden wilt hebben.

Voor verdere vragen en prijzen adviseren we jullie om contact met ons op te nemen via de contactpagina of mail ons.

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.