Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket met donkere tinten

85,00

Bruidsboeket met donkere tinten

Gefeliciteerd met jullie aanstaand huwelijk! Kies hier uw bruidsboeket als u precies weet wat u wilt.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we er samen naar kijken wat er voor u mogelijk is.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bruidsboeket met donkere tinten

Wauw jullie gaan trouwen! en bij trouwen horen natuurlijk leuke bloemen die alles een leuke sfeer kunnen geven. Deze aankleding kunt u volledig bij ons laten doen. Wij kunnen het bruidsboeket maken, maar ook de corsages en al de andere kleding die jullie maar wensen.

Al ons werk is maatwerk dus er is echt heel erg veel mogelijk. Het boeket op de afbeelding dient als voorbeeld dus wanneer u dit boeket besteld zult u een boeket met roze en donkere tinten met wat springerige materialen ontvangen of u kunt het keuze menu nagaan en er nog extra kleuren aan toevoegen.

Zo kunt via de webshop en het keuzemenu een bruidsboeket bestellen:

U kunt een kleur aangeven en eventueel bepaalde bloemsoorten die u graag zou willen hebben. Wij proberen deze dan in uw bruidsboeket te verwerken. Het kan voorkomen dat deze bloemen vanwege het seizoen niet meer aanwezig zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Ook kunt u aangeven of u een strak gebonden of een lekker wild boeket wil hebben. Biedermeier (helemaal rond) of Modern (losjes en met uitsteksels).

En als laatste is er de keuze of u een lint in bijpassende kleur van het boeket wilt of dat u het met jutte touw afgebonden wilt hebben.

Nog niet helemaal een keuze gemaakt of heeft u een speciale wens? Laat dit achter in de opmerkingen of neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen. Het is ook mogelijk om met inspiratie foto’s bij ons langs te komen, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Nog niet alles staat vermeld op de site. Mocht u iets willen hebben en staat het er nog niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.