Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket kleurrijk

85,00

Bruidsboeket kleurrijk

Een voorbeeld voor een bruidsboeket kleurrijk. Alles kan naar eigen wens gemaakt worden, hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen.

De vanaf prijs is 65 euro, deze prijs kan dus nog afwijken. Al ons werk is maatwerk en wordt speciaal voor u klaargemaakt.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bruidsboeket kleurrijk

De grote dag waar jullie waarschijnlijk al wekenlang naar toe kijken komt eraan! Maar nu moet er nog een heleboel geregeld worden waar jullie eigenlijk helemaal geen tijd meer voor hebben. Daarom willen wij jullie helpen met een bruidsboeket kleurrijk.

In dit boeket zullen allemaal verschillende bloemen zitten in verschillende vormen, kleuren en maten. Hebben jullie wel een voorkeur? Geef deze dan aan in de opmerkingen en wij zullen proberen om hier rekening mee te houden. Mocht dit niet lukken zullen we altijd contact met jullie opnemen.

Verder zal het bruidsboeket afwerkt worden met bijpassend lint of jutte touw. Deze optie kunt u ook aanklikken. Nog geen idee wat u wilt? Dan pakken wij hetgeen wat het meeste bij het boeket past.

Is dit toch net niet iets wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of bekijk ons andere werk voor meer inspiratie. Het is ook altijd mogelijk om met uw eigen inspiratie fotos bij ons langs te komen, zo kunnen we samen kijken naar een passend bruidsboeket voor u.

Denkt u ook aan bijpassende accessoires? Ook die zijn allemaal bij ons te bestellen. Niet alles staat nog vermeld op de website. Heeft u iets nodig en staat dit er niet op? Neem dan gerust contact op, want bijna alles kunnen wij op maat voor jullie maken.

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.