Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Aankleding bruiloft

5,50

Aankleding bruiloft

Aankleding voor jullie grote dag! Ook dat is bij ons mogelijk. Weet u al precies wat u wilt? Zoek dan niet verder en vul meteen onderstaande vragen in en het komt direct bij ons terecht.

Heeft u eigenlijk nog geen idee? Ook dat is geen probleem vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of neem contact met ons op. Ook uw eigen inspiratie is van harte welkom.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Aankleding bruiloft

Niet alleen een bruidsboeket maakt jullie grote dag geweldig, maar ook de aankleding kan de dag helemaal afmaken. U kunt de aankleding in alle vormen en maten laten maken. Het kan zoals op de afbeelding in een vaas geschikt worden, maar het kan ook een gestoken stuk worden voor op de auto of aan het altaar.

Het is bij ons allemaal mogelijk om te bestellen. Mocht u nu al meteen iets willen bestellen zonder daar enige moeite voor te hoeven doen? Dat is mogelijk, loop dan het stappen plan hierboven door en uw bestelling komt meteen bij ons terecht en kan meteen in behandeling worden genomen. U kunt elk afzonderlijk product het beste los van elkaar bestellen. Dus eerst het aantal stoelboeketjes en dan bijvoorbeeld het aantal vazen met bloemen erin bestellen. Zo blijft het voor u en ons overzichtelijk met de bloemenwensen. U kunt vanaf nu kiezen uit een vaas met bloemen erin, een gestoken stuk in steekschuim, een autostuk, een stoelboeketje of een bloemetje in een leenvaasje van ons voor bijvoorbeeld het diner.

Wilt u wel graag aankleding, maar weet u nog niet zo goed wat u precies wil? Geen probleem neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we alle mogelijkheden bespreken en hopelijk samen tot een gaaf resultaat komen.

Op de afbeelding staat een groot boeket met gemixte bloemen in de vaas geschikt.

Niet alle voorbeelden staan nog op de website. Wij proberen zoveel mogelijk te plaatsen, maar nog niet alles staat erop. Mocht er iets niet tussen zitten neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.