Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket tinten

85,00

Bruidsboeket tinten

Een voorbeeld voor een bruidsboeket tinten.

De bruidsboeketten kunnen naar eigen grootte gemaakt worden. De vanaf prijs is 65 euro.

Let op alle producten worden handgemaakt en zijn seizoensgebonden er kunnen dus bloemen afwijken van de afbeelding.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bruidsboeket tinten

De grote dag waar jullie waarschijnlijk al wekenlang naar toe kijken komt eraan! Maar nu moet er nog een heleboel geregeld worden waar jullie eigenlijk helemaal geen tijd meer voor hebben. Daarom willen wij jullie helpen met een bruidsboeket kleurrijk.

In dit boeket zullen allemaal verschillende bloemen zitten in verschillende vormen, kleuren, maten en vooral heel veel tinten.

Zo kunt u via de webshop en het keuzemenu een bruidsboeket bestellen:

U kunt een kleur aangeven en eventueel bepaalde bloemsoorten die u graag zou willen hebben. Wij proberen deze dan in uw bruidsboeket te verwerken. Het kan voorkomen dat deze bloemen vanwege het seizoen niet meer aanwezig zijn, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

Ook kunt u aangeven of u een strak gebonden of een lekker wild boeket wil hebben. Biedermeier (helemaal rond) of Modern (losjes en met uitsteksels).

En als laatste is er de keuze of u een lint in bijpassende kleur van het boeket wilt of dat u het met jutte touw afgebonden wilt hebben.

Is dit toch net niet iets wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of bekijk ons andere werk voor meer inspiratie. Het is ook altijd mogelijk om met uw eigen inspiratie fotos bij ons langs te komen, zo kunnen we samen kijken naar een passend bruidsboeket voor jullie.

Denkt u ook aan bijpassende accessoires? Ook die zijn allemaal bij ons te bestellen. Niet alles staat nog vermeld op de website. Heeft u iets nodig en staat dit er niet op? Neem dan gerust contact op, want bijna alles kunnen wij op maat voor jullie maken.

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.