Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket roze-wit

85,00

Bruidsboeket roze-wit

Een voorbeeld boeket voor een roze-wit bruidsboeket. U kunt in pricipe alles zelf samen stellen.

Mocht u nog andere vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

Beschikbaar via nabestelling

Hieronder kunt u eventuele bloemkeuze, kleur lint of andere opmerkingen plaatsen

Beschrijving

Bruidsboeket roze-wit

De grote dag waar jullie beide al een langere tijd op wachten komt eraan! Natuurlijk wil je dan graag een mooi bruidsboeket aan jullie zijnde hebben tijdens de huwelijksdag. Wij regelen graag een passend bruidsboeket voor jullie. Dit is een voorbeeld boeket, maar er is nog zoveel meer mogelijk.

U kunt een boeket via het keuze menu bij ons bestellen, uiteraard nemen wij nog contact met u op. Dit is dan een korte bevestiging naar u toe over toch wel een belangrijk onderdeel van het trouwen. Ook kunnen wij dan eventueel nog extra vragen stellen, mocht dit nodig zijn.

In het menu hierboven kunt u al samen een aantal zaken bepalen. U kunt bepalen hoe u het boeket zou willen hebben, de afwerking en eventuele bloemen die u wel of niet zou willen hebben. Uiteraard niet verplicht, maar mag wel.

Jullie mogen natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Vragen en/of andere dingen helpen u graag mee verder. Eventueel kunnen jullie ook een afspraak maken om eens langs te komen voor een bruidsgesprek, mochten jullie meerdere items willen bestellen.

Het invullen van het keuzemenu werkt als volgt:

 • Jullie mogen aangeven hoe het boeket gemaakt mag worden. Hierbij heeft u twee keuzes,
  • Modern gebonden wat betekent dat de bloemen links en rechts verschillende hoogtes hebben en er een aantal dingen uitsteken, zoals groen of bepaalde bloemen (boeket op de foto heeft licht verschillende hoogtes en uitstekende bloemetjes).
  • Of willen jullie een strak gebonden boeket (klassiek) dat volledig rond is en waarbij alle bloemen op dezelfde hoogte zitten.
 • De afwerking kan hier worden aangeven, hierbij kunnen jullie uit twee opties kiezen
  • Afwerking met Jutte touw
  • Afwerking met Lint (bijpassend aan het boeket of een kleur naar keuze)
 • In de opmerkingen kunnen jullie verschillende dingen achterlaten zoals een bloemenkeuze of de kleuren van het lint, maar hier mogen ook eventuele andere opmerkingen geplaatst worden.

Let op, mocht u dit boeket bestellen kan het voorkomen dat er andere bloemen in dit boeket verwerkt zitten. Wij werken met seizoensgebonden bloemen en deze kunnen soms een tijdje niet leverbaar zijn. Ook is dit allemaal handgemaakt en kan het daardoor afwijken van de afbeelding.

Is dit niet het juiste kleuren boeket? Bekijk dan eens ons kleurrijke bruidsboeket. 

Let op veel prijzen zijn vanaf prijzen, de defintieve prijs kunnen wij pas geven na een bruidsgesprek.