Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Vaas metal met droogbloemen

57,50

Vaas metal met droogbloemen

Een aluminium vaas met droogbloemen. In deze vaas zitten verschillende naturel, zwart en wit gekleurde droogbloemen.

De vaas heeft een hoogte van 32 cm en een diameter van 20 cm op het dikste punt.

Liever eerst een foto vooraf? Ook dat is mogelijk.

1 op voorraad

Beschrijving

Vaas metal met droogbloemen

Dit is een aluminium vaas die volledig mat zwart is en geschikt is voor droogbloemen. Omdat deze vaas is gemaakt van aluminium is hij niet geschikt voor verse bloemen en water. Dit kan ervoor zorgen dat de vaas gaat oxideren. Deze vaas is aan de onderkant smal loopt dan breder naar boven en heeft dan een smalle opening van boven.

De droogbloemen die in deze vaas zitten zijn vooral naturel gekleurd, met een aantal zwarte en witte droogbloemen. Het droogbloemen boeket wordt volledig met de hand gemaakt en kan daardoor afwijken van de afbeelding. Wij doen onze uiterste best om hem zo gelijk mogelijk te maken.

De afmetingen van de vaas zijn: 32cm hoog en een diameter van 20 cm op het dikste punt.

Wilt u zekerheid over het boeket? Geef dan aan dat u een foto vooraf wilt. Dan maken wij nadat we de bestelling hebben verwerkt een foto voor u, wanneer de foto door u als akkoord is aangeven zullen we de bestelling inpakken en versturen.

Dit is een mat zwarte vaas, maar wij hebben ook een gouden aluminium vaas. Deze vaas is inclusief de droogbloemen.

Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het boeket kan natuurlijk ook altijd nog aan worden gepast. Dus zijn dit niet helemaal uw kleuren, maar wilt u wel graag zo’n vaas met een andere kleuren droogbloemen, dan is dat geen probleem.