Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloemen boeket XXL

Oorspronkelijke prijs was: €65,00.Huidige prijs is: €54,50.

Het is de nieuwe trend en ook bij ons te bestellen.

Het droogbloemen boeket XXL is te bestellen in verschillende kleuren. Hieronder kunt u de gewenste kleuren aangeven. Get boeket kan afwijken van de afbeelding, wij proberen wel iets soortgelijks te leveren. U kunt aangeven of u een foto wilt ontvangen, voordat wij het boeket verzenden.

Het boeket wordt exclusief de vaas geleverd.

Beschrijving

Droogbloemen boeket XXL

Het is de nieuwe trend en het is lekker makkelijk! U kunt u aangeven of u kleurrijk, neutraal of een andere kleur naar keuze wilt in dit prachtige droogbloemen boeket XXL.

Droogbloemen zijn makkelijk om te verzorgen ze hebben namelijk helemaal niks meer nodig. Dus het is een kwestie van een mooie vaas zoeken en ervan genieten. Wel is het belangrijk dat de droogbloemen niet in de volle zon zet, vanwege het verkleuren van de droogbloemen.

U kunt een kleur aangeven of zelfs verschillende kleuren. Wij werken met kleurtinten, het kan dus voorkomen dat er dan verschillende kleurtinten van een kleur in het boeket zitten. Daarbij werken wij met een standaard basis van verschillende naturel tinten. Hier voegen wij dan de door u gekozen tinten aan toe. Daarnaast kunt u nu ook vooraf een foto van uw boeket laten maken, dit was bij sommige producten al mogelijk, maar is vanaf nu ook mogelijk met de droogbloem boeketten. U krijgt dan voordat wij hem versturen een foto.  Dan wachten wij op uw reactie en/of goedkeuring, mocht dit nodig zijn kan er nog een aanpassing worden gedaan. Na de goedkeuring zullen wij het boeket pas versturen! Dit kan dus een dag extra in beslag nemen.

Heeft u liever een kleiner boeket, bekijk dan hier onze kleinere droogbloemen boeketten.

Let op al onze producten zijn maatwerk en is er dus maar ééntje van, daardoor kunnen ze dus afwijken van de afbeelding. Ook de grote kan afwijken met andere droogbloemen, deze afbeeldingen dienen dan ook als voorbeeld. Zie ook de pagina belangrijke informatie.  Wij proberen met soortgelijke materialen te werken, maar afwijking is mogelijk. Mocht u vragen hebben of meer willen weten, u kunt altijd contact met ons opnemen.