Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen toef

26,50

Droogbloemen toef

Een toef is verkrijgbaar in verschillende maten zoals 30, 50 en 75 cm.

Wilt u ook graag een toef, maar in een andere kleur? Ook dit is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Let op, wordt pas verstuurd na goedkeuring van u

Beschrijving

Droogbloemen toef

Een droogbloemen toef om ergens op te hangen, bijvoorbeeld aan de muur, aan de deur of bij je meubels! Deze toef kunt u in verschillende maten bij ons verkrijgen.

De kleinste maat begint bij +/- 30 cm , daarna komt +/- 50 cm en als laatste kunt u ook een mega lange toef van 75 cm helemaal gevuld met droogbloemen krijgen. Dit is dan +/- de totale lengte, het kan zijn dat dit een paar centimeter langer is. Korter komt niet voor.

Dit is een toef met onder andere pauwenveren, eucalyptus, grassen, granen, tarwe en craspedia. Deze is in de kleuren geel/okergeel, oranje groen en de een klein beetje blauw/paars van de pauwenveren.

Het zijn allemaal handgemaakt producten die na uw bestelling speciaal worden gemaakt. Het kan dus voorkomen dat de maat en opmaak iets kan afwijken van de afbeelding.

Wij proberen ze zo veel mogelijk gelijk aan elkaar te maken. Soms is dat echter niet helemaal mogelijk, omdat wij werken met levende en handgemaakte producten.

Belangrijk om te weten: Wij werken met een kleine voorraad, het kan dus voorkomen dat we een droogbloemen soort niet meer tot onze beschikking hebben ivm het seizoen. Wij proberen dan een soortgelijke droogbloem terug te plaatsen.

Wilt u graag een toef in een andere kleur? Ook dit is mogelijk, neem daarvoor eventjes contact met ons op en wij maken hem graag voor uw op maat klaar! Of laat het in de opmerkingen achter bij de bestelling, dan nemen wij contact met u op.

Op de afbeelding staat een droogbloemen toef van 75 cm afgebeeld. Op afbeelding 2 staat een droogbloemen toef van 30cm met touw.

U kunt vooraf een foto ontvangen, geef dit dan aan bij de keuzes! Wij sturen u dan een foto voordat wij hem versturen, u kunt dan zelf aangeven of u akkoord met met de toef. Als u een akkoord heeft gegeven versturen wij hem pas. Zo weet u precies wat u binnen krijgt.

Extra informatie

Merk

Lengte

, ,

Droogbloemen toef

SKU 266 Categorieën ,

Andere suggesties…

 • Droogbloemen krans klein naturel

  Droogbloemen krans klein – naturel

  19,50
  In winkelmand
 • Aanbieding! Droogbloemen boeket

  Droogbloemen boeket

  16,50
  Opties selecteren