Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen toef

35,00

Droogbloemen toef

Een toef is verkrijgbaar in verschillende maten zoals 30, 50 en 75 cm.

Wilt u ook graag een toef, maar in een andere kleur? Kies de juiste kleuren hieronder

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Let op, wordt pas verstuurd na goedkeuring van u

Beschrijving

Droogbloemen toef

Een droogbloemen toef om ergens op te hangen, bijvoorbeeld aan de muur, aan de deur of bij je meubels! Deze toef kunt u in verschillende maten bij ons verkrijgen.

De kleinste maat begint bij +/- 30 cm , daarna komt +/- 50 cm en als laatste kunt u ook een mega lange toef van 75 cm helemaal gevuld met droogbloemen krijgen. Dit is dan +/- de totale lengte, het kan zijn dat dit een paar centimeter langer is. Korter komt niet voor.

Dit is een toef met onder andere pauwenveren, eucalyptus, grassen, granen, tarwe en craspedia. Deze is in de kleuren geel/okergeel, oranje groen en de een klein beetje blauw/paars van de pauwenveren. Dit is het voorbeeld vanaf nu is het ook mogelijk om zelf u eigen kleuren samen te stellen. Hiervoor kunt u kiezen uit de kleuren die in het keuze menu staan.

Het zijn allemaal handgemaakt producten die na uw bestelling speciaal worden gemaakt. Het kan dus voorkomen dat de maat en opmaak iets kan afwijken van de afbeelding.

Wij proberen ze zo veel mogelijk gelijk aan elkaar te maken. Soms is dat echter niet helemaal mogelijk, omdat wij werken met levende en handgemaakte producten.

Belangrijk om te weten: Wij werken met een kleine voorraad, het kan dus voorkomen dat we een droogbloemen soort niet meer tot onze beschikking hebben ivm het seizoen. Wij proberen dan een soortgelijke droogbloem terug te plaatsen.

Wilt u graag een toef in een andere kleur? Geef dit dan aan in het keuzemenu en ontvang vooraf een foto. De toef wordt pas verzonden, wanneer u akkoord heeft gegeven.

Op de afbeelding staat een droogbloemen toef van 75 cm afgebeeld. Op afbeelding 2 staat een droogbloemen toef van 30cm met touw.

.

Extra informatie

Merk

Lengte

, ,