Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Houten krans met naam

27,50

Houten krans met naam

Een speciale houten krans met naam en droogbloemen. Alles wordt geheel door ons zelf gemaakt, dus ook de krans.

U kunt vanaf nu ook een naam in de krans laten zetten.

De krans is ongeveer tussen de 28 en 30 cm in de diameter.

Let op! Alles is handgemaakt en dus uniek!

Lees voor meer informatie hieronder door.

*gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden geretourneerd!

Geef hieronder de naam door, welke in de krans mag worden gezet. (min 3 letters, max 7 letters)

Deze naam of tekst maken wij dan onder de eerste naam of tekst

De krans wordt pas verstuurd na een akkoord (check ook uw spambox, binnen 1 tot 2 dagen heeft u al een foto)

Beschrijving

Houten krans met naam

Een houten krans met naam, door ons zorgvuldig uitgesneden. In de krans staat de tekst home of een naam die door uzelf uit kan worden gekozen. Deze zit vast in de krans en zorgt dus voor een mooi geheel. De krans is ongeveer tussen de 28 en 30 cm in de diameter. Het hout is 3mm dik.

De droogbloemen kunnen zelf door u worden samengesteld door middel van het doorgeven van de kleuren. Wilt u graag eerst een foto ontvangen van de krans? Ook dit is geen probleem! Wij sturen u binnen 1 tot 2 werkdagen de foto van de krans toe en zo kunt u eerst zien wat er is klaargemaakt. (Tenzij u anders aangeeft).

De krans wordt pas na een akkoord verstuurd. Houd dus goed uw mail in de gaten wanneer u aan heeft gegeven dat u eerst een foto wilt. Het kan voorkomen dat de mail met foto’s in uw spambox terecht komt. Ook kan het voorkomen dat de foto via whatsapp wordt gestuurd, geef dus ook het juiste telefoonnummer aan ons door, zo kunnen wij contact met u opnemen mocht dit nodig zijn.

Let op! De producten worden met de handgemaakt en kunnen daardoor afwijken van de afbeelding. Ook deze krans worden door onszelf gesneden en gelaserd. Het kan dus voorkomen dat het hout nog licht afgeeft. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Om de krans op te hangen is het, het beste om hem achter een spijker te hangen ivm de droogbloemen. Deze maken de krans aan één kant een stukje zwaarder waardoor het zwaartepunt niet helemaal in het midden ligt.

Heeft u nog vragen voor ons? Whatsapp of contact met ons! Een andere naam is ook mogelijk (tegen meerprijs), minimaal 3 letters en maximaal 7 letters. Dit kunt u vanaf nu in het menu aangeven. U kunt elke naam kiezen als deze maar niet langer is dan 7 letters. Heeft u een naam langer dan 7 letters? Neem dan eerst even contact met ons op.

 

Bekijk onze facebook pagina voor verschillende kransen en hoe wij deze opmaken.

*gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden geretourneerd!