Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen hart - 15 cm

20,00

Droogbloemen hart – 15 cm

Een droogbloemen hart met een diameter van 15 cm aan de bovenkant gevuld met droogbloemen en aan de onderkant beplakt met vilt in de kleur paars of groen/beige.

U kunt dit hart zelf laten samenstellen en vooraf een foto ontvangen.

2 op voorraad

vul hieronder de tekst is, mocht u dit hart cadeau doen

Beschrijving

Droogbloemen hart – 15 cm

Een droogbloemen hart met verschillende droogbloemen, leuk voor moederdag maar ook om gewoon in huis te hebben hangen/staan.

Dit is een hart gemaakt van styropor (piepschuim) dus erg licht van gewicht. De onderkant is beplakt met vilt (paars of groen). De binnenkant is hol, zodat het hart niet zwaar is.

De bovenkant is volledig geplakt met verschillende droogbloemen. Het hart kan worden neergezet, maar ook worden opgehangen.

U kunt dit hart helemaal zelf samenstellen door middel van het doorgeven van de kleuren, daarna kunt u ook nog kiezen of u vooraf een foto wilt ontvangen. Wanneer u hiervoor kiest sturen wij eerst een foto en na goedkeuring wordt het hart pas verstuurd.

De diameter van het hart met de droogbloemen is +/- 15cm.

 

Let op! Alles wordt met de handgemaakt en van levende producten. Alle harten zijn dus anders en niet hetzelfde, elk hart is uniek. Hier dient u rekening mee te houden. Wilt u eerst zien wat u krijgt, geef dan aan dat u eerst een foto wilt ontvangen.

Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op!