Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloemen met vaas

Oorspronkelijke prijs was: €45,50.Huidige prijs is: €41,50.

Droogbloemen met vaas

Een mooi boeket met smoked vaas van 35 cm hoog.

Het boeket is eventueel ook met andere kleuren te verkrijgen. Hiervoor vragen wij u om contact met ons op te nemen.

U kunt ook alleen de vaas bestellen, dat kan hier!

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen met vaas

Een droogbloem boeket met verschillende wit, groen en naturel tinten met een vaas van 35 cm hoog. Dit is een handgeblazen vaas en daarom is elke vaas uniek. De vaas heeft een smoked glass effect waardoor hij iets donkerder van kleur is en niet helemaal helder.

De vaas heeft een hoogte van 35 cm, verder heeft het boeket verschillende tinten. Deze kunt u uiteraard ook aan laten passen met andere tinten droogbloemen.

Belangrijk om te weten: De droogbloem artikelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en daarom als bepaalde bloemen niet meer verkrijgbaar zijn dan wordt dit altijd vervangen door iets soortgelijks. Uiteraard blijft de stijl en de kleuren (lichte afwijking mogelijk) zo goed als hetzelfde! Deze vaas is ook met de handgemaakt het kan dus voorkomen dat de vaas niet helemaal perfect is, maar dit maakt ze juist zo uniek. Bijvoorbeeld een luchtbulletje etc. extra

Ook hebben wij nu meerdere afbeeldingen toegevoegd waarbij u kunt zien dat er altijd iets verschil in zit, maar wij wel ons uiterste best doen om ze zo gelijk mogelijk te maken.

 

Wilt u graag alleen de vaas? Ook dit is mogelijk, bekijk die hier.

Extra informatie

Hoogte

Merk