Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Mama krans +/- 30 cm

27,50

Mama krans +/- 30cm

Een speciale houten krans met droogbloemen. Alles wordt geheel door ons zelf gemaakt, dus ook de krans.

De krans is ongeveer tussen de 28 en 30 cm in de diameter.

Let op! Alles is handgemaakt en dus uniek!

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

De krans wordt pas verstuurd na een akkoord (check ook uw spambox, binnen 1 tot 2 dagen heeft u al een foto)

Welke tekst mag erin?

Beschrijving

Mama krans +/- 30 cm

Een krans gemaakt van hout en door ons zorgvuldig uitgesneden. In de krans staat de tekst mama of oma (Nieuw). Deze zit vast in de krans en zorgt dus voor een mooi geheel. De krans is ongeveer tussen de 28 en 30 cm in de diameter. Het hout is 3mm dik.

De droogbloemen kunnen zelf door u worden samengesteld door middel van de kleuren door te geven. Wilt u graag eerst een foto ontvangen van de krans? Ook dit is geen probleem! Wij sturen u binnen 1 tot 2 werkdagen de foto van de krans toe en zo kunt u eerst zien wat er is klaargemaakt. (Tenzij u anders aangeeft).

De krans wordt pas na een akkoord verstuurd. Houd dus goed uw mail in de gaten wanneer u aan heeft gegeven dat u eerst een foto wilt. Het kan voorkomen dat de mail met foto’s in uw spambox terecht komt.

Let op! De producten worden met de handgemaakt en kunnen daardoor afwijken van de afbeelding. Ook deze krans worden door onszelf gesneden en gelaserd. Het kan dus voorkomen dat het hout nog licht afgeeft. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Om de krans op te hangen is het, het beste om hem achter een spijker te hangen ivm de droogbloemen. Deze maken de krans aan één kant een stukje zwaarder waardoor het zwaartepunt niet helemaal in het midden ligt.

Heeft u nog vragen voor ons? Whatsapp of contact met ons! Een andere naam is ook mogelijk, minimaal 3 letters en maximaal 7 letters. Vraag dit van tevoren aan, wij maken de frames namelijk zelf en hebben daar iets meer tijd voor nodig.

 

Bekijk onze facebook pagina voor verschillende kransen en hoe wij deze opmaken.