Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloemen boeket inclusief vaas

Oorspronkelijke prijs was: €107,95.Huidige prijs is: €74,95.

Droogbloemen boeket inclusief vaas

De boeketten zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren en beschikbaar in combinatie met verschillende vazen. De droogbloem boeketten kunnen afwijken van de afbeelding. De droogbloemen boeketten worden gemaakt aan de hand van uw bestelling.  Er wordt gewerkt met de droogbloemen die op het moment van bestellen bij ons aanwezig zijn, hierdoor is elk boeket uniek en anders.

Let op, dit zijn handgeblazen vazen en kunnen daardoor afwijken van de afbeelding! Het kan dus voorkomen dat de ene vaas meer vlekken heeft als een andere vaas. Hier hebben wij helaas geen grip op. Wij vragen u om hier rekening mee te houden.

 

1 op voorraad

Kies de gewenste vaas. Elke vaas heeft een diameter van 21cm en een hoogte van 29cm.

Geen vaas -€42,95 Artic Satin Grey €0,00

Kies de gewenste boeket grootte.

Kies de gewenste kleurtinten voor in uw boeket.

Wij versturen uw boeket pas nadat u akkoord heeft gegegeven.

Wilt u een kaartje toevoegen aan het boeket? Voer hier uw tekst in.

Beschrijving

Droogbloemen boeket inclusief vaas

Het is de nieuwe trend en het is lekker makkelijk! U kunt bij ons een boeket groot of XXL boeket bestellen inclusief vaas. Daarbij kunt u aangeven of u kleurrijk, neutraal of een andere kleur naar keuze wilt in de bloemen. Alle kleurencombinaties zijn daarbij natuurlijk mogelijk.

Droogbloemen zijn makkelijk om te verzorgen ze hebben namelijk helemaal niks meer nodig. Dus het is een kwestie van een mooie vaas zoeken en ervan genieten. Wel is het belangrijk dat de droogbloemen niet in de volle zon zet, vanwege het verkleuren van de droogbloemen. Houdt de droogbloemen ook weg van een vochtige plek, zo heeft u er het langste plezier van.

Hoe werkt het bestellen van een droogbloem boeket?

Allereerst is het mogelijk om een vaas naar keuze te kiezen. De vazen hebben allemaal dezelfde maat (diameter: 21cm, hoogte: 29cm). Standaard wordt u boeket in een groot formaat geleverd en daarnaast is het mogelijk om een groter boeket (XXL) te bestellen. Ook kunt u zelf de kleurtinten van uw boeket aangeven, wij verwerken deze kleuren in uw boeket. Standaard verwerken wij altijd verschillende naturel tinten in uw boeket.

Als laatste optie kunt u aangeven of u een foto van uw boeket wilt ontvangen. Indien er van deze optie gebruik wordt gemaakt versturen wij uw bestelling pas na goedkeuring en kunt u, uw boeket 2x kostenloos aan laten passen. Na deze 2 keer is het nog steeds mogelijk om het boeket aan te laten passen, alleen niet meer kostenloos. Let op, indien er voor deze optie gekozen wordt kan uw bestelling een extra werkdag in beslag nemen. Houdt er ook rekening mee dat onze mail in uw overige of spam box terecht kan komen.

Let op, dit zijn handgeblazen vazen en kunnen daardoor afwijken van de afbeelding! Het kan dus voorkomen dat de ene vaas meer vlekken heeft als een andere vaas. Hier hebben wij helaas geen grip op.

Let op al onze producten zijn maatwerk en is er dus maar ééntje van, daardoor kunnen ze dus afwijken van de afbeelding. Ook de grote kan afwijken met andere droogbloemen, deze afbeeldingen dienen dan ook als voorbeeld. Zie ook de pagina belangrijke informatie.  Wij proberen met soortgelijke materialen te werken, maar afwijking is mogelijk. Mocht u vragen hebben of meer willen weten, u kunt altijd contact met ons opnemen.