Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Eigen bruidsboeket samenstellen

85,00

Eigen bruidsboeket samenstellen

Stel hieronder uw eigen bruidsboeket samen! Uiteraard nemen wij altijd contact met uw op over uw bestelling.

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen.

Beschikbaar via nabestelling

zie de grote beschrijving voor uitleg

Mag ook eventuele voorkeur van bloemen zijn, dan gaan wij kijken of dit lukt.

Beschrijving

Eigen bruidsboeket samenstellen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! En jullie willen graag een bruidsboeket en/of aankleding voor uw bruiloft. Dat is zeker mogelijk en dit kan via de website, maar jullie mogen uiteraard ook een keertje een afspraak maken! Wij helpen u graag verder met uw keuzes.

U kunt natuurlijk wel vast uw datum en bestelling vastleggen, dit kan doormiddel van het plaatsen van de bestelling. Uiteraard nemen wij altijd contact met u op over de bloemen. Mochten wij dan eventueel nog vragen hebben, zullen we deze direct meenemen in onze e-mail.

Ook hebben wij een bruidsbrochure beschikbaar, waar u nog veel meer uitgebreidere informatie kunt vinden. U kunt deze brochure aanvragen door u naam en e-mail in te vullen. U ontvangt dan direct een mailtje met de bruidsbrochure. Hier kunt u ook eventuele prijzen en andere dingen vinden.

Hoe stelt u het bruidsboeket samen?

  1. Eerst vragen wij om de kleuren, welke kleuren bloemen zou u graag willen zien in het bruidsboeket? Wilt u bijvoorbeeld helemaal wit, pastel of juist kleurrijk?
  2. Wilt u een modern boeket (met enige hoogte verschillen, waarbij sommige bloemen hoger zitten als de anderen) of wilt u een klassiek boeket (een mooi rond bolletjes met alles op gelijke hoogte)
  3. Hoe mogen wij het boeket afwerken? Mag dit met touw of met bijpassend lint. (heeft u een voorkeur qua kleuren? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld)
  4. De opmerkingen en overige vragen kunt u hier beschrijven en/of aangeven.

Heeft u tussendoor al vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier, app of telefoon.