Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Biedermeier

50,00

Biedermeier

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Hieronder kunt u uw eigen biedermeier boeket samenstellen.

Zit het er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Uitverkocht

Beschrijving

Biedermeier

Afscheid nemen is nooit leuk, wij begrijpen dat bloemen niet direct boven aan het lijstje staan. Wij nemen dit graag van jullie weg. Hier ziet u een kant en klaar biedermeier stuk. Dit stuk is wel wat losser opgestoken, daardoor lijkt het meteen weer een stukje moderner. Dit is stuk is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Bijna elke combinatie is mogelijk, mocht de juiste combinatie er niet tussen zitten kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt het eventueel ook gewoon in de opmerkingen achterlaten, mochten er dan vanuit ons een vraag zijn nemen wij altijd contact met u op.

U kunt contact met ons opnemen, maar u kunt ook rechtstreeks het keuzemenu hierboven invullen.

U kunt de maat van de biedermeier aangeven, wilt u een groot, middel of klein stuk? Op de afbeelding staat een kleine biedermeier afgebeeld. Er kan worden gekozen of u de biedermeier helemaal strak wilt of dat er een modern stuk mag worden gemaakt, dit houdt in dat het afscheidsstuk wat losser oogt en minder rond is. Tegenwoordig zien we vaak dat de boeketten ook allemaal wat losser worden gemaakt met bijvoorbeeld hoogte verschillen erin.

U kunt natuurlijk ook de kleur van de bierdermeier aangeven. Let op de kleurverwijzing staat nu onder het kaartje/lint, maar dit slaat op de kleur bloemen. Helaas wil de website dit niet aanpassen en zijn we hier hard mee aan de gang.

Hierna kunt u kiezen of u er nog een laatste boodschap aan wilt laten maken. Dit kan een klein/groot kaartje zijn, maar het kan natuurlijk ook een lint zijn. Mocht u een lint willen, zullen wij later contact opnemen over de kleur en de tekstkleur.

In de opmerkingen kunt u al uw overige vragen achterlaten en de tekst van het kaartje/lint. Wanneer wij een bestelling binnen krijgen zullen wij altijd contact met u opnemen over het resultaat en eventuele vragen.

 

Wanneer u een wit afscheidsstuk kiest, kunnen de bloemen afwijken van de afbeelding. Dit omdat wij werken met seizoensgebonden bloemen.

Heeft u een speciale bloemenwens? Geef dit dan ook tijdig aan ons door en wij kijken of we het kunnen realiseren. Voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.