Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Afscheidsboeket

35,00

Afscheid nemen is al lastig genoeg. Wij helpen u graag verder met het maken van bloemkeuzes. U kunt hieronder een boeket bestellen via het keuzemenu, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen mocht u er nog niet helemaal uit zijn.

Een rouwboeket kunnen wij leveren vanaf €35,-

Uitverkocht

Beschrijving

Afscheidsboeket

We hebben er helaas allemaal mee te maken.

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Wat zou het dan fijn zijn als u een laatste groet kunt doen, doormiddel van een mooi afscheidsboeket/afscheidsstuk naar keuze. Wij helpen u graag in deze moeilijke tijden. Wij kunnen u adviseren en helpen met het maken van de keuzes. Vrijwel alles is mogelijk, omdat alles bij ons maatwerk is.

Dit is een boeket en kunt u eventueel op een vaas door de dierbare laten zetten, zodat deze er nog even naar kunnen kijken na alle moeilijke momenten. Dit kan niet met een afscheidsstuk omdat deze wordt gestoken in een speciale ondergrond. Een afscheidsboeket wordt meestal droog, dus zonder water op of naast de kist gelegd. Het boeket wordt zo gemaakt dat deze aan de achterkant plat is en daardoor makkelijker kan liggen. Ook wordt een afscheidsboeket vaak zo gemaakt dat deze een soort driehoek als vorm heeft.

U kunt dit boeket direct bestellen door bovenstaand keuzemenu volledig in te vullen. De verschillende soorten kaarten kunt u ook vinden onder de afscheidsbloemen op onze webshop. Mochten wij nog vragen hebben nemen wij uiteraard contact met u op.

Mocht u echt nog geen idee hebben kunt u ook contact met ons opnemen en ervoor kiezen om samen met ons te overleggen over de afscheidsbloemen.  Ook kunnen wij er een laatste boodschap aanmaken met lint of een passende kaart. Hierop kunt u de laatste groet zetten en aan de afscheidsbloemen maken. Mocht de optie rouwlint zijn dan zullen wij met u contact opnemen welk lint en tekstkleur het rouwlint mag worden.

Let op wij maken alles van verse producten en zijn daarbij afhankelijk van de seizoensgebonden producten. De bloemen kunnen dus afwijken van de afbeelding.

Een rouwboeket kunnen wij leveren vanaf €35,-. Een ander voorbeeld kunt u bekijken op de webshop bij afscheidsboeket wit. Hier kunt u goed zien hoeveel bloemen er ongeveer worden gebruikt bij een klein afscheidsboeket. De foto bij dit product dient puur als voorbeeld. Betere voorbeelden komen zsm online.