Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Glazen stolp met droogbloemboeket

21,95

Glazen stolp met een droogbloemboeket

De nieuwste trend en makkelijk te onderhouden. Deze stolp kunt u jaren lang plezier van hebben. Ook kunt u hem elke paar maanden weer wisselen met andere droogbloemen, mocht u dit willen.

Uitverkocht

Beschrijving

Glazen stolp met droogbloem boeketje

Dit is een glazen stolp net zoals onze andere glazen stolp met droogbloemen, alleen hier zit geen steentje met daarin een aantal droogbloemen, hierin zit een echt boeketje verwerkt. De bloemen geven een leuk effect omdat ze in het glas geplaatst zijn.

De droogbloemen zijn natuurlijk weer helemaal de trend van nu en waarom ook geen stolp erbij? Ze zijn makkelijk in gebruik want ze hebben namelijk geen verzorging meer nodig. De droogbloemen zullen vaak worden bijgwerkt. Houd de website daarom goed in de gaten als u interesse hebt.

Elke stolp zal anders zijn, dit omdat wij werken met leende producten en er nooit één product hetzelfde is. Wij doen ons uiterste best om de producten zo goed en gelijk mogelijk af te leveren.

Dit product is handgemaakt en kan daardoor in bloemassortiment afwijken van de foto. Het is mogelijk om dit product te bestellen, wanneer u dit product voor 12 uur besteld kan het dezelfde dag worden opgehaald. Verzenden kan ook diezelfde dag maar de levertijd kunnen wij niet garanderen ivm drukte bij de verzendorganisatie.