Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen met tulpenvaas

39,95

Droogbloemen met tulpenvaas

Een mooie vaas met veel verschillende openingen waardoor u veel verschillende droogbloemen/ bloemen erin kunt plaatsen. In deze vaas komen de bloemen allemaal goed tot hun recht.

Let op de bloemen kunnen afwijken, al ons werk is maatwerk en de producten zijn allemaal verschillende van elkaar.

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen met tulpenvaas

De tulpenvaas is al een pronkstuk op zichzelf, maar hij is helemaal af met wat droogbloemen. Dit is een echte Delfts blauwe tulpenvaas. Deze tulpenvaas is compleet te verkrijgen met droogbloemen, maar kan ook los worden gekocht zonder droogbloemen. Deze tulpenvaas is ook zeker geschikt voor losse echte bloemen. De vaas is volledig waterdicht, omdat deze is gemaakt van keramiek met een glazuur laagje eromheen. De vaas is 18 cm hoog zonder de droogbloemen.

Standaard leveren wij deze tulpenvaas met kleurrijke droogbloemen. Eventueel kunt u een aanpassing in de kleuren doen, zie hiervoor het menu hierboven. Let op de kleurentinten en kleuren kunnen iets afwijken, dit omdat het levende producten geweest zijn.

Let op wij werken met levende en seizoensgebonden materialen. De materialen kunnen dus afwijken van de afbeelding. Al ons werk is ook maatwerk en wordt per bestelling vers voor u gemaakt.

Eventueel ook nog andere producten beschikbaar en ook te bestellen met droogbloemen en/of verse bloemen. Bekijk hier meer