Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemboeket compleet met kruik

43,95

Droogbloemboeket compleet met kruik

Het is de nieuwe trend en ook bij ons te bestellen.

De boeketten in de kruik zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren. Mocht u het nog niet precies weten? Dan kunt u er ook voor kiezen om een leuk boeket door ons samen te laten stellen. Laat de kleurenkeuze dan open.

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemboeket compleet met kruik

U heeft het vast al gezien de nieuwe trends! Daarbij horen ook de droogbloemen. Hoe gaaf is het dan om een droogbloemboeket compleet met een mooie kruik te hebben. Dit is een kruik die ook op onze website vermeld staat. Het is dan ook gaaf om hem daarom direct gevuld te bestellen.

Droogbloemen zijn makkelijk in de verzorging, ze hebben namelijk niks meer nodig aan verzorging. Dus met deze kruik is het echt direct genieten van een mooi geheel.

Houd de website goed in de gaten er staan namelijk steeds meer droogbloem producten op de webshop en ze worden constant bijgewerkt.

U kunt aangeven welke maat boeket u graag zou willen hebben in de kruik. Ook kunnen de kleurtinten aangevene worden. Zo kunt u een complete vaas toch helemaal zelf samenstellen.

Op de afbeelding staat kruik taupe afgebeeld met een klein droogbloemboeket.

Droogbloemboeket kan voor 12 uur besteld worden en direct dezelfde dag worden opgehaald, mits de gekozen kleur op voorraad is. Zo niet zullen wij dit tijdig laten weten. Verzenden kan ook, maar de verzendtijd kan langer zijn vanwege de drukte bij de verzendorganisatie.