Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloem boeket donkere tinten

Oorspronkelijke prijs was: €26,50.Huidige prijs is: €21,95.

Droogbloem boeket met donkere tinten

Een leuk droogbloem boeket met verschillende soorten droogbloemen, hoogtes en kleuren.

Let op deze afbeelding dient als voorbeeld. Het boeket kan licht afwijken van de afbeelding.

Exclusief de vaas

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloem boeket donkere tinten

Een trend die we vast allemaal voorbij hebben zien komen, de droogbloemen. U kunt bij ons verschillende soorten droogbloem boeketten bestellen. Dit is een droogbloem boeket met donkere tinten erin.

Droogbloemen zijn zeer makkelijk in de verzorging. Het is belangrijk dat ze goed droogblijven en niet in de volle zon worden gezet, dan kunnen ze namelijk verkleuren.

Dit is een boeket met donkere tinten, maar deze dient wel als voorbeeld! Het daadwerkelijke boeket kan dus iets afwijken. Uiteraard krijgt u een boeket met verschillende donkere tinten. Wij werken namelijk met een kleine voorraad en levende producten die af kunnen wijken.

De kleuren die in dit boeket zitten zijn:

  • Rood
  • Paars
  • Geel
  • Oranje
  • Naturel

Mocht er een kleur tussen zit die u liever niet heeft, laat dit achter in de opmerkingen of stuur ons een berichtje. Zelf samen stellen is natuurlijk ook mogelijk, zie daarvoor dit droogbloemen boeket.

Dit boeket wordt geleverd exclusief de vaas.

Belangrijk om te weten: De droogbloem artikelen zijn hand gemaakt en van natuurlijke materialen, daarom als bepaalde bloemen niet meer verkrijgbaar zijn dan wordt dit altijd vervangen door iets soortgelijks.  Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Extra informatie

Merk