Droogbloemen boeket - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Droogbloemen boeket

19,50

Droogbloemen boeket

Het is de nieuwe trend van dit jaar en vanaf nu ook bij ons te bestellen.

De boeketten zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren.  Droogbloem boeketten kunnen afwijken van de afbeelding, wij proberen wel iets soortgelijks te leveren.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Dit droogbloemen boeket is exclusief vaas.

Hieronder kunt u aangeven welke maat u graag zou willen hebben

Beschrijving

Droogbloemen boeket

Het is de nieuwe trend van dit jaar en het is lekker makkelijk! U kunt bij ons een boeket klein, middel of groot bestellen. Daarbij kunt u aangeven of u kleurrijk, neutraal of een andere kleur naar keuze wilt in de bloemen.

Droogbloemen zijn makkelijk om te verzorgen ze hebben namelijk helemaal niks meer nodig. Dus het is een kwestie van een mooie vaas zoeken en ervan genieten. Wel is het belangrijk dat de droogbloemen niet in de volle zon zet, vanwege het verkleuren van de droogbloemen.

Wij maken de boeketten standaard met een naturel basis en zullen daar dus de verschillende tinten die uzelf aan kunt geven aan toevoegen.

Er komen steeds meer producten bij met de droogbloemen. U kunt ook al een droogbloemen boeket met donkere tinten bestellen.

Op de afbeelding 1 is een middel maat boeket afgebeeld en op afbeelding 2 is een klein boeket afgebeeld . Op afbeelding 3 ziet u een groot droogbloemen boeket afgebeeld. Let op al onze producten zijn maatwerk en is er dus maar ééntje van, daardoor kunnen ze dus afwijken van de afbeelding. Zie ook de pagina belangrijke informatie. Dit kan dus betekenen dat er andere soorten droogbloemen in uw boeket kunnen zitten, dit omdat wij wel werken met seizoensgebonden producten. Wij proberen met soortgelijke materialen te werken, maar afwijking is mogelijk. Mocht u vragen hebben of meer willen weten, u kunt altijd contact met ons opnemen.