Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloemen stolp

Oorspronkelijke prijs was: €64,95.Huidige prijs is: €49,95.

Droogbloemen stolp

Een prachtig gevulde stolp met droogbloemen. De stolp heeft de hoogte van 30 cm en een diameter van 29cm en wordt afgesloten met een deksel van stro. Tevens kunnen de droogbloemen afwijken van de afbeelding.

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen stolp

Deze stolp is met droogbloemen is zeer geschikt voor ieder interieur en is daarom ook verkrijgbaar in meerdere kleur combinaties. Indien u een specifieke kleur combinatie op het oog heeft kunt u dit bij ons aangeven via onze contact pagina. De stolp heeft een hoogte van 30 cm en een diameter van 29 cm en is handgeblazen.

Het droogbloemen boeket is opgemaakt met onder andere:

Deze stolp met droogbloemen is zeer makkelijk in verzorging. Wij adviseren de deksel af en toe van de droogbloemen stolp te halen om het boeket te luchten. Ook raden wij aan om de stolp met droogbloemen niet in de volle zon te plaatsen. Dit zorgt voor verkleuring van de droogbloemen.

Belangrijk om te weten is dat wij werken met een kleinere voorraad. Het kan dus voorkomen dat wij bepaalde soorten droogbloemen niet meer tot onze bschikking hebben. Wij proberen dan een soortgelijke droogbloem terug te plaatsen.

 

Deze stolp is ook los verkrijgbaar.

Extra informatie

Diameter

Hoogte