Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Aanbieding!

Droogbloemen krans

Oorspronkelijke prijs was: €25,00.Huidige prijs is: €19,95.

Droogbloemen krans

Deze krans is in verschillende maten te verkrijgen. Ook kunt u ervoor kiezen of u hem helemaal gevuld wilt hebben of voor de helft.

Nu in de aanbieding, dus profiteer snel!

 

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen krans

Op dit moment alleen nog maar S beschikbaar! Nu ook in de aanbieding dus grijp uw kans!

Het is al een tijdje een nieuw trend aan het worden, maar hoe leuk is het dat je nu een krans kan kopen met droogbloemen. De droogbloemen krans is makkelijk in onderhoud u hoeft er namelijk zelf niks meer aan te doen. Hij zal gemaakt worden op een metalen frame, deze kan worden geleverd in de kleuren zwart en goud.

Het frame wordt volledig gevuld met droogbloemen, behalve de grootste maat die zal voor de helft worden gevuld. Zo is er voor ieder wat wils! Er zal wel altijd een klein deel van het frame zichtbaar blijven. Zo komt de droogbloemen krans het mooiste tot zijn recht.

De frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Op de afbeelding kunt u de maat S frame zien en maat L die voor de helft gevuld is.

Maat S wordt helemaal voor u gevuld voor €25,-, maat M wordt ook helemaal voor u gevuld voor €35,- en maat L wordt voor de helft gevuld voor €45,-.

Wilt u graag een droogbloemen krans maar is dit net niet uw kleur? Neem dan contact met ons op, wij kunnen bijna elke kleur leveren. Of houdt de website in de gaten vanaf begin januari 2021 nieuwe droogbloemen kransen.