Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Delfts blauw met droogbloemen

12,95

Delfts blauw met droogbloemen

Dit zijn echte delfts blauwe vaas gevuld met droogbloemen. Ook zonder droogbloemen verkrijgbaar.

Let op droogbloemen kleuren kunt u zelf laten samen stellen door het menu hieronder. Standaard leveren wij een kleurrijk boeket.

Uitverkocht

Beschrijving

Delfts blauw met droogbloemen

Dit is een echte Delfts blauwe vaas gevuld met een klein bosje droogbloemen. Dit is de kleinste versie van de buikvazen in ons assortiment. Ook hebben wij een grote buikvaas op onze webshop staan. Dit vaasje is 12 cm hoog zonder de droogbloemen. Dit vaas is uitermate geschikt voor droogbloemen, maar ook gewone bloemen kunnen makkelijk in deze vaasjes worden gedaan. De vaasjes zijn gemaakt van keramiek met daarom heen glazuur en zijn daardoor waterdicht.

Ook kunt u dit product bestellen met een vouwvaasje, dit vaasje is 9 cm hoog en leuk om op tafel te hebben! Bekijk de vouwvaas hier leeg. (Uitverkocht)

U kunt eventueel uw eigen kleuren samen laten stellen door het menu hierboven. Let op het boeketje dat standaard geleverd wordt is een klein kleurrijk droogbloemen boeketje. Kan afwijken van de afbeelding.

Dit is een echt Delfts Blauw product met merk aan de onderkant. Dit gaat om een handgemaakt product met seizoensbloemen. De droogbloemen kunnen dus afwijken van de afbeelding. Al ons werk is maatwerk.

Extra informatie

Merk