Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Toef

20,00

Toef

Een toef met verschillende soorten groen en droogbloemen.

U kunt helemaal zelf aangeven welke kleur droogbloemen u graag zou willen toevoegen.

Let op handgemaakt en heeft een lengte van +/- 30 cm. Hierdoor kan een toef altijd afwijken van de afbeelding, u dient hier rekening mee te houden.

Lees hieronder voor meer informatie.

Uitverkocht

Beschrijving

Toef

Een kersttoef tussen de 20 en 30 cm lang met verschillende soorten groen en een aantal droogbloemen.

U kunt zelf de kleuren laten samen stellen. De toeven worden met de handgemaakt dus elke gewenste kleur kan worden toegevoegd.

Deze toef is inclusief de verlichting en exclusief de batterijen. (Het aan en uit knopje zit aan de achterkant bevestigd).

Let op, deze toef kan helaas niet buiten hangen, dit ivm de verlichting en de batterijen, ook houden droogbloemen niet van vocht en zullen daardoor sneller minder mooi worden.

Deze toef wordt met de hand gemaakt en kan afwijken van de afbeelding. Ook werken wij met een klein assortiment droogbloemen wat kan veranderen. Bevat natuurlijke producten, waardoor deze kunnen afwijken van de afbeelding. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u naar de afbeelding kijkt.

U kunt ook altijd een foto vooraf van ons ontvangen, geef dit aan in het keuze vak hierboven.

Deze toef wordt geleverd inclusief verlichting en exclusief batterijen.

Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Lees de belangrijke informatie en de algemene voorwaarden voor meer informatie.