Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Kleurrijk boeket

17,95

Kleurrijk boeket

Een bloemetje is altijd leuk om te krijgen en om te geven! Kies hier uw kleurrijke boeket uit en geniet er samen van.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Kleurrijk boeket

Een mooi kleurrijk boeket nodig? Dat kan!

Met een kleurrijk boeket valt u altijd in de smaak. Alle kleuren en combinaties zijn daarin mogelijk en niks is te gek. Dit is dus het perfect cadeau om iemand mee te verrassen en/of mee op te vrolijken.

Hier een voorbeeld van wat wij kunnen leveren. Bijna alle kleuren en combinaties zijn mogelijk!

 

Ook nog een kaartje nodig? Laat het achter in het menu hierboven en wij zorgen dat het kaartje aan het boeket bevestigd wordt. U kunt natuurlijk ook een boeketje voor uzelf bestellen, dan kunt u het kaartje leeglaten!

De bloemen op de foto dienen als voorbeeld, wanneer u voor dit boeket kiest zullen wij veel verschillende kleuren in het boeket gebruiken. Wilt u misschien toch een wat rustiger boeket met iets minder verschillende soorten? Bekijk dan dit boeket eens

Dit boeket wordt geleverd exclusief de vaas.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan bij de afrekenpagina. Dan doen wij ons best om de bloemen dezelfde dag nog te leveren. 

 

Voorlopig kan er alleen bezorgd worden rondom: Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij hopen dit gebied zo snel mogelijk te kunnen uitbereiden en laten dit dan aan u weten. Mocht u een hele grote bestelling net buiten deze gebieden hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Kleurrijk boeket

SKU 61 Category