Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Boeket Klassiek

17,95

Een mooi klassiek boeket, deze kan gemaakt worden in alle kleuren

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Een klassiek boeket

Soms hoeft het niet altijd met al die nieuwere trends. Soms wilt u gewoon een rustig ogend boeket. Ook dit kan bij ons, bestel dan een klassiek boeket.

In een klassiek boeket worden de meeste bloemen op dezelfde hoogte geschikt en zal er weinig hoogte verschil in zitten. Het kan natuurlijk wel dat een enkele bloem uitsteekt, dit omdat de bloemen anders verstopt raken bij alle andere mooie bloemen.

Wij kunnen zeer veel verschillende klassieke boeketten leveren, dit is één voorbeeld van een klassiek boeket. Klassieke boeketten kunnen in alle kleuren en maten gemaakt worden.

U kunt zelf aangeven welke kleuren u wilt, natuurlijk mag dit ook leegblijven. Wanneer u dit leeg laat zullen wij een mooi kleurrijk klassiek boeket afleveren,

En wat dacht u van een kaartje? Ook die kunt u bij ons bestellen, laat in de opmerkingen bij het kaartje achter wat erop moet en wij zorgen dat deze aan de bloemen bevestigd worden.

De bloemen op de foto kunnen afwijken van het boeket wat u binnenkrijgt, dit omdat wij werken met seizoensproducten. Op de afbeelding staat een middel maat boeket met kleurrijke bloemen.

Dit boeket wordt geleverd exclusief de vaas.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

Voorlopig kan er alleen bezorgd worden rondom: Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij hopen dit gebied zo snel mogelijk te kunnen uitbereiden en laten dit dan aan u weten. Mocht u een hele grote bestelling net buiten deze gebieden hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Boeket Klassiek

SKU 63 Category